Παραλία (18/1): Γράντος και Σήφης βρίσκουν τρόπο για νέες παρανομίες

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλία (18/1): Γράντος και Σήφης βρίσκουν τρόπο για νέες παρανομίες

Την Πέμπτη 18/1 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της σειράς ''Η Παραλία'' με τις εξελίξεις να είναι πολύ ενδιαφέρουσες για το τηλεοπτικό κοινό μιας και το πράσινο φως, που θα πάρει ο Σήφης αλλάζει πολλά (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές (18/1) εξελίξεις στη σειρά η Παραλία

Επεισόδιο 76

Τη στιγμή που η Μαρία αποφασίζει να του ανοίξει την καρδιά της. Γράντος και Σήφης φαίνεται ότι βρίσκουν πια τον τρόπο για να προχωρήσουν με τις νέες παρανομίες τους. «Κάτω από το μάτι του Καραχάλιου θα θησαυρίσουμε. Το νου σου όμως, μην πέσουν οι κινήσεις μας στην αντίληψη του Αρχοντάκη», θα τονίσει ο Γράντος.

Δευτέρα (22/1)

Επεισόδιο 77

Μέρα με τη μέρα, το χωριό γεμίζει με χίπηδες και σφύζει από ζωή, ενώ ο Μάρτιν είναι πάντα εκεί για να υποδεχτεί τους νεόφερτους, ως αρχηγός της κοινότητας.

Ο Γράντος φαίνεται να ζει τον αληθινό έρωτα με την Τες, ενώ παράλληλα η Κερασία παίρνει μια δύσκολη απόφαση για τη σχέση τους και ζητάει τη βοήθεια και τη στήριξη του Παπα-Νικόλα.

Παράλληλα, σε μια ειλικρινή συζήτηση της Κερασίας και της Υπατίας, οι δύο τους μοιράζονται τις σκέψεις τους σχετικά με την έγγαμη ζωή και τον έρωτα. Η κατάσταση της υγείας του Νικήτα επιδεινώνεται, καθώς η συμπεριφορά του οξύνεται, μέρα με τη μέρα, απέναντι στην Άννα, η οποία έχει φτάσει σε αδιέξοδο.