Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (21/1): Ζώη και Φάνης έρχονται πολύ κοντά - Της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (21/1): Ζώη και Φάνης έρχονται πολύ κοντά - Της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του

Την Κυριακή 21/1 θα προβληθεί το νέο και άκρως απολαυστικό επεισόδιο για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα με τις εξελίξεις να είναι απολαυστικές και ιδιαίτερες για τον Μηνά (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές 21/1 εξελίξεις για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Επεισόδιο 20

Η Ζωή δείχνει πλέον να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της και ο Φάνης αποφασίζει να της αποκαλύψει τα συναισθήματά του… Ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με τον… Ντάρθ Βέιντερ. Μόνο που πίσω από τη μάσκα, κρύβεται η Βουλίτσα. Αλλά η Ζουζού, δεν μπορεί να τη δει…Ο Ηλίας ασχολείται με τον παράνομο έρωτα δυο γειτόνων, μήπως καταλάβει κάτι η Τούλα, αλλά εκείνη περιμένει μήνυμα από τον Βασιλάκη. Μια προπόνηση σε μια εφηβική ομάδα ποδοσφαίρου, πυροδοτεί εξελίξεις στη ζωή του Μπάμπη.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακήδη για τα 11 χρόνια της σειράς

«Δεν μπορώ να μην νιώθω υπερήφανος, 11 χρόνια η μακροβιότερη κωμική σειρά και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15, σας το λέω από τώρα να το ξέρετε. Αν όλα πάνε καλά και όπως έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τις μετρήσεις μάλλον θα πάμε για 15 χρόνια, το ελπίζω και το εύχομαι», είχε πει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδη πριν από λίγες ημέρες στο Happy Day.