Κάνε ότι κοιμάσαι (22/1): Η Λέτα μαθαίνει για τον πραγματικό πατέρα του Γιώργου - ''Παγώνουν'' οι σχέσεις

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (22/1): Η Λέτα μαθαίνει για τον πραγματικό πατέρα του Γιώργου - ''Παγώνουν'' οι σχέσεις

Τη Δευτέρα 22/1 οι εξελίξεις για το νέο επεισόδιο του Κάνε ότι κοιμάσαι θα είναι καταιγιστικές μιας και η Άννα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα με σκοπό να ξεσκεπάσει τον Λημνιό (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 22/1 εξελίξεις για το Κάνε ότι κοιμάσαι - Επεισόδιο 35

Η Αννα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για να ανοίξει τις προηγούμενες υποθέσεις κατηγορίας του Λημνιού. Η Χρύσα ανησυχεί με την επιμονή της. Ο Πέτρος καταλαβαίνει ποιος δίνει πληροφορίες στην Αννα για το παρελθόν του Λημνιού και την προειδοποιεί ότι θα γυρίσει εναντίον της.

Η Λέτα πάλι μαθαίνει για τον πραγματικό πατέρα του Γιώργου και παγώνει τις σχέσεις της μαζί του, ενώ ο Πέρης προτρέπει τον Λάμπη να την πλησιάσει τώρα που είναι ευάλωτη. Η Μπετίνα έχει χάσει την υπομονή της με τον Τόλη και τον πιέζει να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη.

Ο Κάσδαγλης με τη σειρά του προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Νικόλα για να μη φύγει από το κολέγιο. Παράλληλα, ο Μάκης ζητάει από τον Αχιλλέα να τον αφήσει να παραιτηθεί, αλλά εκείνος τον δελεάζει με την υπόθεση του Λημνιού. Ο Λάμπης στο μεταξύ ζητάει βοήθεια από τον Σταύρο για να πιέσει ο πατέρας του το συμβούλιο και να μην επιστρέψει ο μαθητής που είχε αποβληθεί πέρυσι.

Τρίτη 23/1 - Επεισόδιο 34

Ο Λημνιός παραιτείται από τη θέση του ως υπεύθυνος ασφάλειας της Καμβύση και ο Νικόλας αποφεύγει την Πέρσα, πληγώνοντάς την περισσότερο. Ο Ισσαρης υποπτεύεται την Αννα για τις πηγές των πληροφοριών της σε σχέση με το παρελθόν του Λημνιού. Η Μπετίνα με τη σειρά της παίρνει τις αποφάσεις της για τον γιο της και το επικείμενο διαζύγιο με τον Λάκη. Ο Ικαρος υποπτεύεται ότι ο Λημνιός τον παγίδευσε, αλλά εκείνος του ζητάει μόνο να τον κρατήσει ζωντανό. Ο λόγος που θέλει να ομολογήσει τι έχει κάνει, είναι για να τον προστατέψει η Αστυνομία από όσους ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν.

Ο Ικαρος μαθαίνει ότι ο Μάκης κρυφάκουσε την απόρρητη συνομιλία του με τον Λημνιό και μίλησε στην Αστυνομία. Η Λέτα προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορούν πλέον να είναι μόνο φίλοι. Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν ο Τόλης θα απειλήσει τη Ζωή. Ποιος είναι ο μυστηριώδης μαθητής που επιστρέφει από την αποβολή του, μετά την περσινή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών; Πώς εκμεταλλεύεται ο πανίσχυρος πατέρας του τον θάνατο του Σταματάκη για να πιέσει το Διοικητικό Συμβούλιο του σχολείου και τι ζητάει για τον γιο του;