Η Μάγισσα (23/1): Καρέ καρέ η ερωτική σκηνή Αντρέι και Θεοφανώς μέσα στη λίμνη που θα "τρελάνει" τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (23/1): Καρέ καρέ η ερωτική σκηνή Αντρέι και Θεοφανώς μέσα στη λίμνη που θα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό 23/1 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, που φέτος προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Έκανε πρεμιέρα τέλη Σεπτέμβρη και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρουν των τηλεθεατών (δείτε επίσης το επεισόδιο της Τετάρτης 24/1).

Οι σημερινές 23/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 45

Κανέλλος και Αντρέι αρπάζονται ξανά και καβγαδίζουν για τα μάτια της Θεοφανώς, κινδυνεύοντας για άλλη μια φορά η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Εκτός ελέγχου όμως ξεφεύγει και η σχέση του Τζανή με την Κερασίνα, όταν η τελευταία για άλλη μια φορά του λέει πως γνωρίζει για την κρυφή σχέση του με τη Μεταξία: «Δεν μπορείς να με κοροϊδεύεις μέσα στα μάτια μου! Ξέρω καλά πως ακόμα βρίσκεστε και ας προσπαθείτε να μου ρίξετε στάχτη στα μάτια! Ντροπή», τον επιπλήττει και εκείνος της επιτίθεται ξανά, μέχρι που επεμβαίνει η Δαμιανή. «Για άλλη μια φορά με παράκουσες! Αυτή τη φορά όμως δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια! Θα τα μαζέψεις και θα φύγεις από εδώ μέσα και θα το φροντίσω άμεσα να γίνει», του ξεκαθαρίζει και πράγματι καταφέρνει να πείσει τον Μάρκο να τον στείλει σε αποστολή μακριά από τη Μάνη!

Ο Κανέλλος μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε με όσα έμαθε από τον Αντρέι, στη συνέχεια έρχεται και το τελειωτικό από την ανιψιά του, τη Ρηνιώ, όταν του παραδέχεται: «Μ’ ενδιαφέρει ο Αντρέι σαν άντρας, θείε». Ο Κανέλλος σοκάρεται και προσπαθεί να την αποτρέψει από το να δεθεί μαζί του, αλλά δεν μπορεί να της αποκαλύψει πως είναι ξαδέλφια.

Από την αρχή ο Θράσος δεν είχε δει με καλό μάτι τον ερχομό του Μισέλ στον πύργο τους, αλλά έκανε ένα βήμα πίσω προκειμένου ο Γάλλος αρχαιολόγος να βγάλει εις πέρας τη δουλειά που του είχε αναθέσει ο Σπήλιος. Στο μεταξύ, ο Μισέλ ανεχόταν όλες τις προσβολές της οικογένειας Γερακάρη μόνο και μόνο για τη Σκεύω, την οποία ερωτεύτηκε. Κι εκείνη, όμως, τον ερωτεύτηκε και άρχισε μεταξύ τους ένας παράνομος έρωτας. Ο Μισέλ με πρόσχημα πως θα βρει κι άλλο χρυσό του γερο-Γερακάρη, καταφέρνει να μένει στον πύργο, τη στιγμή που ο Θράσος υποπτεύεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την επιμονή του να μη φύγει. Κι αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι συμβαίνει με τη γυναίκα του και αποφασίζει να το ψάξει. Την ίδια ώρα, η Γερακίνα συνεχίζει να είναι θυμωμένη με τον ερχομό της Κυπριανής στον πύργο της.

Ο Μόφορης αποφασίζει να της μιλήσει. «Ελα, ξαδέλφη, ξέρω πόσο αντιπαθείς τη γριά, αλλά σκέψου, είναι μάνα του», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει: «Δεν τη θέλω στο σπίτι μου! Πάει και τελείωσε». Και συνεχίζει: «Ο Πετρούνης μου δεν αυτοκτόνησε... Ποτέ δεν θα το έκανε αυτό», μονολογεί και ο Μόφορης της υπόσχεται: «Ξέρω πόσο σε καίει αυτή η πληγή! Θα σε βοηθήσω εγώ να ξεσκεπάσουμε τον δολοφόνο όποιος κι αν είναι» και εκείνη του αφήνει υπόνοιες πως ίσως να κρύβεται και ο Σπήλιος πίσω από αυτό. Ο Μόφορης κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο.

Δείτε επίσης: Το τραγικό φινάλε - Οι 4 ήρωες που πεθαίνουν