Η γη της ελιάς (23/1): «Θέλω να προχωρήσουμε το διαζύγιο» - Το τέλος για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι είναι κοντά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (23/1): «Θέλω να προχωρήσουμε το διαζύγιο» - Το τέλος για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι είναι κοντά

Ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 23/1 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει να βρίσκονται στα μαχαίρια. Ποιοι θα επανασυνδεθούν και ποιοι θα χωρίσουν οριστικά;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της ελιάς

Επεισόδιο 82

Ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματά τους είναι έντονα. Στο μεταξύ η Αριάδνη κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά: «Μην το κάνεις αυτό. Δεν βλέπεις ότι προσπαθώ να σε αποφύγω;».

Την ίδια ώρα, ο Τάσος ο φούρναρης μιλάει με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είναι μαζί με την Αρετή: Να κάνω την γυναίκα μου να ζηλέψει θέλω και να γυρίσει πίσω. Τίποτε άλλο», του ομολογεί.

Η ανωτέρα διοίκηση καλεί τη Δήμητρα κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό», λέει στον Γιώργη, αλλά την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος: «Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι θέλουν να σου τα σούρουν. Ελπίζω να μείνουν μόνο εκεί και να μην προχωρήσουν σε καμιά μετάθεση», λέει. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης αποκαλύπτει στη Βασιλική: Πρέπει να σου πω κάτι τώρα για να μην μου κρατάς μούτρα μετά ότι δεν σου το είπα. Η Ιουλία είναι έγκυος, περιμένει το παιδί μου. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;», τη ρωτάει, ελπίζοντας πως η αντίδρασή της θα είναι καλή.

Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος για τον Φίλιππο - «Αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή...»

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 83

Ο Αποστόλης βασανίζεται για το αν πρέπει να μιλήσει για όσα έχει δει. Ομως, μετά από πολλή σκέψη, τελικά μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη: «Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα», του λέει κι αυτός γίνεται έξαλλος: «Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Θα το χειριστώ εγώ αυτό το ζήτημα», του τονίζει.

Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται: «Εντάξει, θείε, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Δεν θέλω όμως να κοροϊδεύω την Αφροδίτη. Την αγαπάω και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε», του ανακοινώνει και ο Λυκούργος τρελαίνεται.

Η Δήμητρα επιστρέφει από την ανωτέρα διοίκηση και αποκαλύπτει στον Γιώργη ότι της ανέθεσαν να μπει σε μια ομάδα της δίωξης ναρκωτικών για μια επικίνδυνη αποστολή.