Ηλέκτρα (23/1): «Είναι νεκρή, την σκότωσαν!» - Ξεσπά σε κλάματα μπροστά στον Νικόλα για τον θάνατό της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (23/1): «Είναι νεκρή, την σκότωσαν!» - Ξεσπά σε κλάματα μπροστά στον Νικόλα για τον θάνατό της

Το απόγευμα της Τρίτης 23/1 στο κανάλι της ΕΡΤ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Ηλέκτρα" και σε αυτό φαίνεται πως πολλοί από τους πρωταγωνιστές θα έρθουν σε δύσκολη θέση. Πρώτα από όλα, η ίδια η Ηλέκτρα βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού ο Σωτήρης ετοιμάζεται να της δώσει ηρεμιστικά χωρίς την θέλησή της (δείτε εδώ τα υπόλοιπα επεισόδια της εβδομάδας).

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (23/1) στην Ηλέκτρα

Επεισόδιο 58

Μια θλιβερή σιωπή έχει σκεπάσει σαν πέπλο την Αρσινόη. Ο Σωτήρης διαλύει ηρεμιστικά στο τσάι της Ηλέκτρας, η Τιτίκα σέρνει το βήμα της μετά τις εξελίξεις με τον γιο της, ενώ τα πρωτοσέλιδα μιλούν για τον «Δράκο της Αρσινόης». Ο Νικόλας απειλεί τον Κωνσταντή με κάτι που δεν γνωρίζει κανείς στην Αρσινόη και αφορά στη διπλή ζωή που έχει εκείνος την Αθήνα. Η δίκη ξεκινά με τον Νάσο να μη γνωρίζει πως κάποιος φροντίζει να ενημερώνει τον Νικόλα για τη νομική του προσέγγιση και δυστυχώς στο δικαστήριο ακούει το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε: Οτι ο Γιωργάκης δεν θα καταθέσει.

Οι αυριανές εξελίξεις - Επεισόδιο 59

Το δικαστήριο δεν επιτρέπει την κατάθεση του μικρού αγοριού προφασιζόμενο γελοίες δικαιολογίες. Ενώπιον του δικαστηρίου καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Νικόλας φλερτάρει την Κατερίνα, η οποία τελικά αποκαλύπτει ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. «Νόμιζα πως τα συναισθήματα μεταξύ μας ήταν αμοιβαία αλλά γελάστηκα, Νικόλα. Σε αγάπησα και με πούλησες με τον χειρότερο τρόπο, κάνοντας πρόταση γάμου σε μια άλλη. Γιατί;», τον ρωτάει με θλίψη και εκείνος αντί να της απαντήσει, τη φιλάει με πάθος. Φυσικά η Κατερίνα ανταποκρίνεται γιατί καταλαβαίνει πως την αγαπάει ακόμα. Φιλιούνται και τους βλέπει κρυφά ο Νώντας που γίνεται έξαλλος. Λίγο πριν τις τελικές αγορεύσεις του δικαστηρίου κι αφού έχουν καταθέσει όλοι οι μάρτυρες, γίνεται μια ανατροπή που κανένας δεν περίμενε και αλλάζει όλα τα δεδομένα της δίκης.