Το προξενιό της Ιουλίας (23/1): «Περίμενε!» - Ο Γρηγόρης αυτοκτονεί με την καραμπίνα του;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (23/1): «Περίμενε!» - Ο Γρηγόρης αυτοκτονεί με την καραμπίνα του;

Στο σημερινό 23/1 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και για τις δύο οικογένειες, όταν η Φιλιώ βλέπει τον Γρηγόρη μεθυσμένο έξω από το σπίτι της νύφης.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 38

«Τι κάνεις εδώ; Αν σε δουν, μόνο κακό μπορείς να κάνεις στην Ιουλία. Πλέον έχει πάρει την απόφασή της και τίποτα δεν θα αλλάξει», του λέει. «Χάθηκαν όλα κι αυτό πονάει πολύ. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Πώς μπόρεσε; Μόνο εσύ είσαι εδώ για μένα», της απαντάει αυτός. Η παρέμβασή της σώζει την κατάσταση, αλλά δίνει ελπίδες και στην ίδια ότι μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα για τους δυο τους.

Στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα, ανήσυχη μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει τον γάμο της Ιουλίας, ζητάει από τον Ζαφείρη να μην αφήσει τον γιο της από τα μάτια του. «Γίνε η σκιά του μη μας βρουν τα χειρότερα. Αυτός από τον καημό του δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει», τον ορμηνεύει.«Μείνε ήσυχη, κυρά. Ασ’ το πάνω μου. Θα γίνω η σκιά του», την καθησυχάζει εκείνος.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη σοκ - Ρήγας και Γρηγόρης είναι αδέρφια

Ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στον γάμο και βάζει τους χωροφύλακές του να κρατούν την τάξη, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη. «Θα κάνεις ό,τι σου λέω και όλα θα πάνε καλά. Την πρώτη νύχτα του γάμου αυτός θα είναι σίγουρα ζαλισμένος από το ποτό. Αυτή θα είναι η ευκαιρία σου να τον κάνεις να πιστέψει ότι το παιδί είναι δικό του», συμβουλεύει την Ιουλία, που φοβάται μήπως δεν τα καταφέρει κι εκείνος καταλάβει τίποτα. Η πολυπόθητη μέρα του γάμου επιτέλους φτάνει.

Ο Γιωργίκης είναι μέσα στην καλή χαρά, τρισευτυχισμένος που θα κάνει μια τέτοια κοπέλα γυναίκα του. Ο Χρήστος συμμερίζεται τη χαρά του, αν και νιώθει κάπως περίεργα που θα μπει ένα νέο πρόσωπο στο σπίτι τους. Η Χάδω με τη σειρά της θα ήθελε όσο τίποτα να μην πετύχει το προξενιό. Ομως τώρα όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οσο για την Ιουλία, η αγωνία της κορυφώνεται. Ενα απρόσμενο τυχαίο γεγονός στο σπίτι της τρομάζει εκείνη και τους καλεσμένους που το εκλαμβάνουν ως κακό οιωνό, ενώ την ίδια ώρα ο Γρηγόρης παίρνει μια σκληρή απόφαση και παίρνοντας το όπλο του, καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ζαφείρη.