Το Ναυάγιο (24/1): «Ένα ασθενοφόρο! Βοήθεια!» - Η Ειρήνη καταρρέει και ο Πέτρος "τρελαίνεται"

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (24/1): «Ένα ασθενοφόρο! Βοήθεια!» - Η Ειρήνη καταρρέει και ο Πέτρος

Στο σημερινό 24/1 επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο που φέτος έκανε πρεμιέρα στο MEGA, η Στέλλα για να πάρει το αίμα του άντρα της πίσω, έχει αποφασίσει να σκοτώσει τον Μάριο αλλά το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε, αφού ο Βασίλης που έχει καταλάβει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη συμπεριφορά της, πηγαίνει στο σπίτι της να μάθει τις προθέσεις της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 51

Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του. Ο Αγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα αλλά και πάλι εκείνος δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο μετά την λιποθυμία της κόρης του και μια συμπάθεια γεννιέται μεταξύ τους. Μάλιστα ο πατέρας της Ειρήνης δεν θα διστάσει να τον καλέσει στον γάμο της με τον Ιπποκράτη.

Η Ειρήνη μιλά με τον πατέρα της και του εξηγεί πως δεν θέλει να μείνει κλεισμένη στο σπίτι μετά τον γάμο. Εκείνος λοιπόν της προτείνει να φτιάξει ξανά το εργαστήριο αρωμάτων που είχε με τον Απόστολο, όμως η κοπέλα δεν θέλει να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά τη δεδομένη περίοδο που θέλει να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή. Ομως, όταν ο Τρύφωνας της εξηγήσει πως με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει τη μνήμη του ζωντανή αλλά και θα κάνει κάτι που πραγματικά της αρέσει, ενδίδει και αποφασίζει να το κάνει.

Με χαρά θα το ανακοινώσει και στον Ιπποκράτη, όμως εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τη δυσαρέσκειά του. Θα της ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει η γυναίκα του να δουλεύει και παρόλο που η Ειρήνη θα του εξηγήσει την ανάγκη της να δουλεύει, εκείνος θα συνεχίζει να δείχνει την ενόχλησή του.

Δείτε επίσης: Ο Ιπποκράτης "καταστρέφει" την Ειρήνη - Της κλέβει πιο πιο πολύτιμο πράγμα που είχε με τον Απόστολο