Η Παραλία (24/1): «Αγαπάς τη γυναίκα σου;» - Η ερώτηση για τον γάμο τους την ώρα που είναι στο κρεβάτι με την ερωμένη του

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (24/1): «Αγαπάς τη γυναίκα σου;» - Η ερώτηση για τον γάμο τους την ώρα που είναι στο κρεβάτι με την ερωμένη του

Στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), η Κερασία φτάνει στα όριά της την ώρα που ο σύζυγός της βρίσκεται στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Δεν χάνει χρόνο, λοιπόν, και του ζητά μετά από τόσο καιρό να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Τι θα δούμε απόψε (24/1) στην Παραλία

Επεισόδιο 79

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα της μητέρας του Χάρι, έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του. «Πώς είναι δυνατόν να κρύψει κάτι τέτοιο; Να μην ξέρω ποιος πραγματικά είμαι;», αναρωτιέται. Η Υπατία τού συμπαραστέκεται και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του στην αναζήτηση της αλήθειας για το παρελθόν της οικογένειάς του. «Μαζί θα είμαστε σε όλο αυτό. Δεν είσαι πια μόνος σου. Εχεις εμένα και θα είμαι πάντα εδώ για σένα», του υπενθυμίζει. Στο μεταξύ ο Σήφης έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τη Σάρα και απολαμβάνουν μαζί ειδυλλιακές στιγμές και βόλτες με τη βάρκα του στη θάλασσα.

Νιώθει ότι η ζωή αρχίζει να του δείχνει το καλό της πρόσωπο κι εκείνος αρχίζει να μαλακώνει ως άνθρωπος και να κάνει θετικές σκέψεις για το μέλλον. Την ίδια στιγμή, η Κερασία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γράντο στα ίσια και χωρίς περιστροφές. Πλέον η ζωή της δεν παίρνει αναβολή και θέλει να βάλει τον εαυτό της σε προτεραιότητα και όχι τους άλλους όπως έκανε πάντα. «Τελείωσε, Γράντο. Θέλω να χωρίσουμε. Δεν θέλω πλέον να είμαστε μαζί. Οχι ότι ήμασταν και ποτέ δηλαδή. Αλλωστε τώρα έχεις αγαπητικιά, αυτή τη χίπισσα», αρχίζει να του λέει ξεστομίζοντας λόγια που για καιρό δίσταζε να πει.

Επεισόδιο 80

Με αφορμή το ξεμπρόστιασμα του Γράντου από την Κερασία για τη σχέση του με την Τες, ο Γράντος αποφασίζει να δώσει το διαζύγιο στην Κερασία μαζεύοντας τα πράγματά του και εστιάζοντας στο καινούριο σπίτι που έχει νοικιάσει για τον ίδιο και την Τες. Παράλληλα, ο Σήφης ζει έναν παράφορο έρωτα με τη Σάρα, ενώ η Αναστασία κρατά πλέον για τα καλά το καφενείο. Η Ελένη με τη σειρά της έχει αρχίσει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του άντρα της κι αυτό είναι κάτι που δεν θα το αφήσει πια να περάσει έτσι. Θέλει να ξέρει τι συμβαίνει. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει εάν οι υποψίες της για τα ψέματα του Λοΐζου είναι αληθινές, έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια.