Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτή είναι η μοίρα του Πάρη - Η απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό της Νέλλυς

Τελικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτή είναι η μοίρα του Πάρη - Η απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό της Νέλλυς

Στα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών, ο Αποστόλης στέκεται στο πλευρό του Πάρη και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον γιo του να αθωωθεί. Κι ενώ συμβαίνουν πολλά στο παρασκήνιο με τον Χρήστο, τη Βικτώρια και τον Σίμο, έρχεται η ώρα του δικαστηρίου και ο Πάρης επιτέλους αθωώνεται.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Νέλλυς, αλλά έχει φροντίσει να κατασκευάσει το άλλοθί του για την ήμερα του φόνου. Στο μεταξύ ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για τον βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση. Ο Πάρης, μετά την εμφάνιση της Ζωζώς, μοιάζει να απαλλάσσεται από το μαρτύριο που περνά και οι πραγματικοί ένοχοι θα πρέπει να ανησυχούν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

Ο Πάρης αθωώνεται στον Παράδεισος των κυριών

Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και αποκαλύπτει στον Χριστόφορο: «Για όλα φταίει ο Σίμος. Εκείνος σχεδίασε τον υποτιθέμενο βιασμό για να με εκδικηθεί», του λέει κι εκείνος έξαλλος τον πετάει έξω από το σπίτι. Η Αμαλία όμως αρχίζει να κλονίζεται, αλλά ο Σίμος τα μπαλώνει πάλι, βγάζοντας τον Πάρη ψυχοπαθή.

Δείτε επίσης: Την βρίσκει ο Πάρης νεκρή μέσα στο σπίτι της - «Αυτός τη σκότωσε και όχι μόνο αυτή»

Ο Παράδεισος των κυριών Πάρης αθώωση

Ο Χρήστος ζητάει από τον Σαρηγιάννη να πείσει τον Ρένο να καταδώσει τον Σίμο, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν δέχεται, αλλά θυσιάζεται κιόλας για τον Σίμο: «Θα πάω να παραδοθώ και θα τα πάρω όλα επάνω μου», ισχυρίζεται και το κάνει. Ούτε και ο Αποστόλης δεν καταφέρνει να τον πείσει, παρότι τον εκβιάζει εν ψυχρώ: «Πήγαινε και πες την αλήθεια για τον Σίμο, αλλιώς θα σε κλείσω φυλακή για τον εμπρησμό στον “Παράδεισο” και τους φόνους», του έχει πει νωρίτερα, χωρίς να τον πείσει.

Η ευχάριστη ανατροπή που έγινε με την υπόθεση του δήθεν βιασμού, έχει δώσει μεγάλη χαρά στον Πάρη και σε όλη την οικογένειά του… Η ημέρα της δίκης για τον δήθεν βιασμό έχει φτάσει και ο Αποστόλης συνοδεύει τον γιο του στο δικαστήριο, στηρίζοντάς τον. Τελικά ο Πάρης αποδεικνύει την αθωότητά του και απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παράδεισος των κυριών (8/2): Η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει τον άντρα της μάνας της - Το αποκαλύπτει πριν το γάμο της με τον Σίμο

Ο Παράδεισος των κυριών (5/2): «Η Νέλλυ χρηματίστηκε από κάποιον ονόματι Σίμο» - Σε σοκ η Αμαλία

Ο Παράδεισος των κυριών (1/2): «Είμαι ομοφυλόφιλος» - Η Πιπίτσα οργισμένη επιτίθεται στον Μάρκο

Ο Παράδεισος των κυριών (31/1): «Ήρθα να σου πω...» - Η συνάντηση Ντίνου και Μιράντας που θα φέρει ανατροπές

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Έχω κάνει δύο φόνους», «Θέλω ν' αρχίσουμε τη διαδικασία για το διαζύγιο» - Ένας χωρισμός, ένα πτώμα και το coming out

Ο Παράδεισος των κυριών: «Είμαι η γυναίκα του και είμαι έγκυος» - Χωρισμός σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι

Ο Παράδεισος των κυριών (26/1): Μετά την αποκάλυψη στον Ντίνο για την Αμαλία, την βρίσκουν νεκρή στο σπίτι της

Ο Παράδεισος των κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου» - Η στιγμή που ο Ντίνος μαθαίνει την αλήθεια από την Μιράντα

Ο Παράδεισος των κυριών: «Εσύ φταις για όλα» - Ο Πάρης σκοτώνει τον Σίμο;