Σασμός (25/1): «Στο αίμα μας δεν κυλάει το ίδιο αίμα», «Η αλήθεια είναι σαν το δηλητήριο» - Ποιανού παιδί είναι ο Ανδρέας;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (25/1): «Στο αίμα μας δεν κυλάει το ίδιο αίμα», «Η αλήθεια είναι σαν το δηλητήριο» - Ποιανού παιδί είναι ο Ανδρέας;

Η βεντέτα δεν λέει να κοπάσει, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πληρώσουν οι άνθρωποι που θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο της μητέρας του. Στον Σασμό απόψε 25/1 λοιπόν, οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, ειδικά μια ανάσα μετά την αποκάλυψη πως ο Ανδρέας είναι Σταματάκης (δείτε το αποκλειστικό).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 60

Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Βασιλική παραμένει αγεφύρωτο, παρ’ όλες τις προσπάθειες που γίνονται για να τα ξαναβρούν. Ο Τηλέμαχος ξεκαθαρίζει οριστικά στον Αντρέα ότι δεν θα τον ακολουθήσει άλλο στον δρόμο της βεντέτας. Εκείνος, όμως, έχει σκοτεινά σχέδια. Ο Μαθιός επισκέπτεται τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια για τα μηνύματα στη Βασιλική. Ο Χρήστος εξακολουθεί να σκαλίζει τη δολοφονία του Στεφανή.

Δείτε επίσης: Θανάσιμος κίνδυνος για την Βασιλική και το αγέννητο παιδί της μετά την εξαφάνιση του Αντρέα

Η Καλλιόπη έχει μέσα στην καρδιά της τον Μανόλη και του το έχει πει πολλές φορές. Δεν είναι απλά ο κολλητός του εγγονού που έχασε και εκείνος που κράτησε κλειστό το στόμα του για τη δολοφονία του Στεφανή αλλά και το αγόρι που έσωσε τον Μαθιό όταν κατηγορήθηκε για τον θάνατο του Λάζαρου. Ζητά λοιπόν να τον δει και όταν ο Μανόλης την επισκέπτεται, του λέει ότι θέλει για να του δείξει την ευγνωμοσύνη της να του δώσει ένα από τα κτήματά της. Και αυτό για να στήσει εκεί την αγροτική μονάδα που ήθελε να φτιάξει με τον Νικηφόρο.

Ο Μανόλης εντυπωσιάζεται από την κίνησή της, αλλά της λέει πως δεν θέλει κανένα δώρο ή κτήμα για να του πει ευχαριστώ. Αντίθετα, της ζητάει να συγχωρέσει τον Παύλο. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο απομακρυνθήκατε, κυρία Καλλιόπη, με τον Παύλο, ενώ μάλιστα συμμαχούσατε για να γίνει σασμός, όμως τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να κάνετε πίσω...», τονίζει και η «καπετάνισσα» έρχεται πραγματικά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού δεν θέλει να ομολογήσει το μυστικό που έμαθε και αμαυρώνει τον Παύλο.