Η γη της ελιάς (25/1): «Γκαστρώθηκε η σακαφιόρα η Ιουλία;» - Η Αρετή ξεκινάει νέο κύκλο πολέμου με τον Στάθη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (25/1): «Γκαστρώθηκε η σακαφιόρα η Ιουλία;» - Η Αρετή ξεκινάει νέο κύκλο πολέμου με τον Στάθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 25/1 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς στο MEGA. Η Δήμητρα θα βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο, ο Στάθης κάνει σοβαρή συζήτηση με την Βασιλική, ενώ η Αρετή παντρεύεται!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 84

Ο Κουράκος αντιδρά έντονα με την απόφαση της Δήμητρας να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη τη μυστική επικίνδυνη αποστολή που της ανέθεσαν οι ανώτεροί της: «Πας καλά, γιατί δέχτηκες; Το καταλαβαίνεις ότι μπορεί να κινδυνέψει ακόμα και η ζωή σου;», της επισημαίνει. «Αυτή είναι η δουλειά μου, το ξέρεις, και σου έχω πει ότι την έχω πάνω απ’ όλα», του απαντάει και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει. Λίγο αργότερα η Δήμητρα, μεταμφιεσμένη με κοντό πορτοκαλί μαλλί και μπλε μάτια, ξεκινάει τη μυστική της αποστολή ως σεκιούριτι στο σπίτι ενός εμπόρου ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Μια σφαίρα τον βρίσκει στο λαιμό και η άλλη στο στήθος - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική, που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη: «Δεν μου δίνεις καμία σημασία, είναι σαν μην υπάρχω», παραπονιέται. Την ίδια ώρα η Αθηνά κάνει το τραπέζι στον Τζον και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω, ενώ ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως: «Δεν μου λες, τρέχει κάτι με σένα και τη Βασιλική;». Την ίδια ώρα η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα και τρέχει για να τον κρύψει. Στο μεταξύ ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη. Παράλληλα, ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους: «Διανύουμε μια δοκιμαστική περίοδο και θα δούμε», της τονίζει.

Δείτε επίσης: Ο θάνατος που χωρίζει Χρήστο και Αριάδνη

Την ίδια ώρα ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή κι εκείνη με μεγάλο ενθουσιασμό το ανακοινώνει στη Βασιλική: «Θα τον παντρευτώ και θα κάνω τον Στάθη τον Καπερνάρο να σκάσει από το κακό του», ισχυρίζεται, αλλά η Βασιλική έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει: «Σιγά μη σκάσει. Λάθος σκέφτεσαι και μην το κάνεις», της επισημαίνει. Ο Αποστόλης και η Αναστασία τα ξαναβρίσκουν και συμφωνούν να παντρευτούν σε δύο χρόνια, ενώ όσο περνούν οι μέρες, ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για τον χωρισμό του με τη Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημοσθένης πιέζει για μια ακόμη φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα. Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται: «Δεν με ενδιαφέρει, ας τα μάθουν όλοι», του λέει. Ο Πότης ξεφουρνίζει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας.