Η Μάγισσα: «Η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση» - "Βόμβα" από την Κερασίνα στο οικογενειακό τραπέζι! Η τιμωρία του Μάρκου

Σούπερ αποκλειστικό

Η Μάγισσα: «Η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση» -

Όπως θα δούμε στην Μάγισσα του ΑΝΤ1, μην μπορώντας άλλο να αντέξει την πίκρα που της δίνει ο άντρας της, η Κερασίνα αποφασίζει να ξεμπροστιάσει τον Τζανή και τη Μεταξία για την παράνομη σχέση τους και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

Μυστικό που το ξέρουν πάνω από δύο, παύει να είναι μυστικό, λέει ο λαός μας και έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Τζανή και της Μεταξίας, καθώς όλο ο πύργος της οικογένειας Λάσκαρη έχει καταλάβει τον παράνομο δεσμό τους. Ομως, κανείς από τους δύο δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Κερασίνας, η οποία πληγωμένη και θυμωμένη από την απιστία του άντρα της θα άνοιγε το στόμα της και θα αποκάλυπτε την τραγική αλήθεια.

Ηδη ο Τζανής προσπάθησε με άσχημο τρόπο και με απειλές να της κλείσει το στόμα, αλλά η γυναικεία διαίσθησή της ήταν σίγουρη πως αυτοί οι δύο έχουν παράνομη σχέση. Μέχρι που βλέπει ιδίοις όμμασι την αλήθεια και το μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και η κόλαση είναι έτοιμη να εκραγεί. Η κόντρα ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μεταξία φτάνει στα άκρα: «Σας είδα και μην τολμήσεις να με βγάλεις ψεύτρα! Ηξερα ότι προσπαθούσες να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια, αλλά ξέρω καλά πως κοιμάσαι με τον άντρα μου», της λέει και η Μεταξία δεν μασάει τα λόγια της: «Αγαπιόμαστε με τον Τζανή και κανείς δεν θα μας χωρίσει! Αν τολμήσεις να πεις λέξη για όλα αυτή, σου τ’ ορκίζομαι πως εγώ η ίδια θα σε σκοτώσω».

Δείτε επίσης: Το τραγικό φινάλε - Οι 4 ήρωες που πεθαίνουν

Έτσι ο Μάρκος στην Μάγισσα μαθαίνει για την απιστία της Μεταξίας με τον αδερφό του

Η Μάγισσα Τζανής Μεταξία

Ομως, η Κερασίνα, ως κόρη ισχυρού καπεταναίου, δεν παίρνει από απειλές και στο δείπνο της οικογένειας Λάσκαρη ρίχνει τη βόμβα: «Η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση. Τους έπιασα στο κελάρι να ερωτοτροπούν. Εχω τις υποψίες αυτές εδώ και καιρό και τώρα πια έχω και τις αποδείξεις». Το σοκ για όλους είναι τεράστιο. Η Μεταξία βράζει από θυμό και φωνάζει: «Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω», ενώ όλοι προσπαθούν να την εμποδίσουν από το να επιτεθεί στην Κερασίνα. Ο Μάρκος εξοργίζεται, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει πως τα λόγια της Κερασίνας δεν έχουν καμία βάση. Μέχρι που επεμβαίνει η Ρηνιώ: «Τζανή, σταμάτα να της μιλάς έτσι! Λέει αλήθεια, σας έχω δει κι εγώ με τη Μεταξία». Η αποκάλυψη αυτή θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες, ενώ ο Μάρκος δίνει εντολή να κλείσουν στο μπουντρούμι τη Μεταξία ως τιμωρία για την απιστία της και την ντροπή που του έδωσε.

Δείτε επίσης: «Εσύ σκότωσες τον Τζανέτο! Τον πατέρα μου! Εσύ μαζί με τον...» - Ο Αντρέι επιτίθεται στον Μιχαήλ

Η μεγάλη αποκάλυψη

Ο πατέρας του Κοσμά, ο Γιάννης Βρώτσος, όπως έχουμε δει σε παλαιότερο επεισόδιο, είναι ετοιμοθάνατος. Οταν μαθαίνει πως ο Αντρέι δεν είναι ένας Ρώσος αξιωματούχος, αλλά ο χαμένος γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, αμέσως ζητάει από τον γιο του: «Να πας γιε μου να μου τον φέρεις να τον συναντήσω! Θέλω να δω το παιδί του Τζανέτου». Οταν ο τελευταίος πάει εκεί, ο Γιάννης αρχίζει να κλαίει από τύψεις και να του ζητάει συγγνώμη, με τον Αντρέι να μην μπορεί να καταλάβει τον λόγο.

Προτού προλάβει να του πει τι είχε γίνει στο παρελθόν, ο Γιάννης Βρώτσος αφήνει την τελευταία του πνοή. Τα λόγια του, όμως, ηχούν ξανά και ξανά μέσα στο μυαλό του Αντρέι που βάζει κάτω όλα τα δεδομένα: Ο Γιάννης στρατολόγησε για καπετάνιο τον Μιχαήλ, ο Τζανέτος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς και ο Κανέλλος όλα αυτά τα χρόνια κατηγορεί τον Μιχαήλ για το πώς έλαβε την αρχηγία. Ολα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γράμμα που άφησε ο Γιάννης προτού πεθάνει όπου και εξηγεί όλη την αλήθεια, είναι η αιτία που θα φέρει νέα αναστάτωση στην οικογένεια Λάσκαρη, αλλά και την αρχή του τέλους για τον Μιχαήλ.

Ο Μισέλ βρίσκει καταφύγιο στους Λασκαραίους

Ο Μισέλ τρομαγμένος από την οργή του Θράσου που μαθαίνει πως ο Γάλλος αρχαιολόγος γλυκοκοιτάζει τη γυναίκα του, έχει βαλθεί να τον σκοτώσει και έτσι εκείνος για να γλιτώσει βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων. Εκεί του δίνουν ένα δωμάτιο για να μείνει και αρχίζει να αποκτά φιλίες με το υπηρετικό προσωπικό. Ανάμεσα στα άτομα αυτά είναι και ο Φρίξος με τον οποίο αρχίζουν να μιλούν και για πιο ιδιαίτερα μυστικά, όπως αυτό της Κυπριανής.

Συγκεκριμένα, όταν ο Μισέλ μαθαίνει για την ιστορία της Θεοφανώς και το παρελθόν της μητέρας της και ακούει το όνομα «Αναχίτ», αμέσως θυμάται το γράμμα που βρήκε στα σεντούκια των Γερακάρηδων και τότε λέει στον Φρίξο όλα όσα ξέρει, δίνοντάς του έναν δυνατό άσο στο μανίκι της Θεοφανώς.