Η γη της ελιάς: Μαθαίνει για την αντροχωρίστρα που έχει μπει ανάμεσα τους και τον διατάζει «Χώρισε την»

Αποκλειστικό

Η γη της ελιάς: Μαθαίνει για την αντροχωρίστρα που έχει μπει ανάμεσα τους και τον διατάζει «Χώρισε την»

Ο κρυφός έρωτας του Χρήστου με την Αριάδνη στην Γη της ελιάς, έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στον στενό τους κύκλο. Παρότι δεν έχει μαθευτεί τίποτα, ακόμα και οι υποψίες που έχουν μπει είναι ικανές να τινάξουν στον αέρα και τις πιο αγαπημένες οικογενειακές σχέσεις.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Ο Στάθης καιρό τώρα προσπαθεί να καταλάβει με ποιον είναι ερωτευμένη η κόρη του, αλλά δεν έχει βγάλει άκρη. Η Ιουλία από την άλλη του είχε βάλει την ιδέα λέγοντάς του: «Μπορεί να είναι κάποιος παντρεμένος». Ετσι, αρχίζει να ψάχνει λίγο, όπου παρατηρεί μια παραπάνω οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως: «Ο Χρήστος είναι το αγόρι που έχεις ερωτευτεί;». Η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη είναι όμως πολύ περίεργη κι αυτό του δημιουργεί την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο.

Πως θα μάθει η Ισμήνη τη σχέση Χρήστου - Αριάδνης στην Γη της Ελιάς

Την ίδια στιγμή όμως και ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο σπίτι του και τον ρωτάει επίσης στα ίσια: «Θα σε ρωτήσω κάτι και θα εκτιμούσα να μου απαντήσεις ειλικρινά. Παίζει κάτι ερωτικό με την Αριάδνη;». Τότε ο Χρήστος του λέει τη μισή αλήθεια: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι πήγε να γίνει, αλλά σταμάτησε πριν αρχίσει καν», ισχυρίζεται.
Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνη γίνεται καχύποπτη: «Καλά άσε, δεν τον πιστεύω, θα το ψάξω εγώ», του λέει και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της.

Δείτε επίσης: Αλλαγές στο σενάριο λόγω εγκυμοσύνης - Ευχάριστα νέα για αγαπημένη ηθοποιό της σειράς

Η γη της ελιάς Αριάδνη Χρήστος

Την ίδια ώρα ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό τού καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης. Μάλιστα, επειδή δεν αντέχει να ζει με την αμφιβολία, σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη για να σιγουρευτεί.

Η Ισμήνη «ανακρίνει» την Αριάδνη

Παράλληλα, η Ισμήνη αναλαμβάνει δράση και καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και τη ρωτάει ευθέως: «Δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, γι’ αυτό θέλω να μου πεις αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε σένα και τον Χρήστο», κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η κοπέλα τα χάνει και δεν ξέρει τι να απαντήσει. Λίγο αργότερα η Αριάδνη μιλάει στον Χρήστο γι’ αυτή τη συνάντηση: «Δεν ήξερα τι να πω. Με κόλλησε κανονικά στον τοίχο», του λέει κι εκείνος, έξαλλος, πηγαίνει στην Ισμήνη: «Τι έκανες; Με ποιο δικαίωμα κάλεσες την Αριάδνη; Πρόσεχε καλά Ισμήνη, σ’ αγαπάω, αλλά απαιτώ να μην ανακατευτείς ξανά στη ζωή μου και επίσης να αφήσεις την Αριάδνη ήσυχη», της ξεκαθαρίζει. Ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσα στα ξαδέρφια με την Ισμήνη να του λέει «χώρισε την». Ο Χρήστος φτάνει στο σημείο να μαλώσει τόσο με τον Κωνσταντίνο όσο και με την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Μια σφαίρα τον βρίσκει στο λαιμό και η άλλη στο στήθος - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Η Ξένια γεννάει και ο Δημοσθένης απομονώνεται απ’ όλους

Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά λίγο πρόωρα και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο. Μετά από κάποιες ώρες η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όμως για προληπτικούς λόγους επειδή γεννήθηκε νωρίτερα, μπαίνει στη θερμοκοιτίδα. Στο μεταξύ ο Δημοσθένης κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες για να φέρει το παιδί στο σπίτι. Αρχίζει να ψάχνει κατάλληλη γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι, το οποίο εξοπλίζει παράλληλα με κούνια και όλα όσα χρειάζεται ένα μωρό. Στο μεταξύ η είδηση έχει γίνει γνωστή και όλοι, φίλοι αλλά και συγγενείς, του γυρίζουν την πλάτη, ενώ εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει και δεν θέλει να του δώσει το μωρό. Την ίδια ώρα η Ασπασία κάνει ακόμα ένα βήμα προς την ανεξαρτησία της και βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλάει να γυρίσει πίσω.