Famagusta: «Η Ελένη είναι νεκρή» - Ο σκύλος της ανακαλύπτει το πτώμα της μέσα στο πηγάδι

Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Famagusta: «Η Ελένη είναι νεκρή» - Ο σκύλος της ανακαλύπτει το πτώμα της μέσα στο πηγάδι

Η νέα σειρά του MEGA με τίτλο Famagusta έχει έρθει για να ταράξει τα νερά της τηλεθέασης. Ήδη έχει προβληθεί το πρώτο επεισόδιο και έφερε ανατροπές με τα νούμερα να είναι στα ύψη (δείτε τα αναλυτικά εδώ). Αυτή την Κυριακή 28/1 θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό.

Αναλυτικά το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, Famagusta

Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στο φως, σε μια ιστορία που συνδέεται βαθιά με τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την Κύπρο, πριν από 50 χρόνια. Ο Μάικλ πιέζει τη Χριστίνα να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση του πρωτότοκου γιου της το ’74.

Μετά τα δυσβάσταχτα νέα, ο Παύλος προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Αντρίκο, ενώ το ένοχο μυστικό του Θοδωρή βγαίνει στην επιφάνεια και συγκλονίζει ολόκληρη την οικογένεια Σέκερη.

Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του, ενώ εκμυστηρεύεται στον φίλο του τον Κλεάνθη τι ακριβώς έχει συμβεί: «Η Ελένη είναι νεκρή. Κάποιος τη σκότωσε».

Ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του τον Αντρίκο που υπεραγαπάει. Παράλληλα, η εν διαστάσει σύζυγός του Ιφιγένεια αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί: «Σε παρακαλώ, Παύλο, άσε με να είμαι κοντά σου έστω και γι’ αυτούς τους λίγους μήνες που σου απομένουν», τον παρακαλεί κι εκείνος δέχεται. Την ίδια στιγμή ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Παράλληλα ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα της οικογένειας. Στο μεταξύ η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει κάτι σημαντικό: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Ελένη είχε σχέση με έναν παντρεμένο», της λέει. Την ίδια στιγμή όμως ο σκύλος της αγνοούμενης θα φέρει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι...

O δολοφόνος που είναι ο Θοδωρής τελικά θα αποκαλυφθεί και έχουμε όλο το αποκλειστικό αναλυτικά - διαβάστε το εδώ.