Έρωτας Φυγάς: «Ή αυτή ή εγώ! Πώς μπορείς να είσαι με την πρώην ερωμένη τού πατέρα σου;» - Τον ξεμπροστιάζει και του δίνει τελεσίγραφο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Ή αυτή ή εγώ! Πώς μπορείς να είσαι με την πρώην ερωμένη τού πατέρα σου;» - Τον ξεμπροστιάζει και του δίνει τελεσίγραφο

Ο Φάνης, στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιάσονα και συνεχίζει το ύπουλο σχέδιό του, την ώρα που ο Μάρκος ζηλεύει που η Αλεξάνδρα ενδιαφέρεται για το Κιάρι, ενώ ο Στέφανος κινδυνεύει.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Πέμπτη 1/2 Επεισόδιο 76

Στο Κιάρι, μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει για άλλη μια φορά τη ζωή του Ιάσονα: Η επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας θα αναστατώσει όχι μόνο εκείνον, αλλά και την Αλεξάνδρα που έχει κληθεί για το άνοιγμα της διαθήκης της πεθεράς της, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα. Κι αυτό γιατί η διαθήκη της Μαργέτας είναι ξεκάθαρη. Τα αφήνει όλα στη νύφη της, ενώ δεν έχει συμπεριλάβει τον γιο της. Ο Ιάσονας, που ούτως η άλλως πια δεν έχει τίποτα, τώρα πια χάνει και την τελευταία του ελπίδα για να επανακάμψει και καταρρέει. Η Αλεξάνδρα αισθάνεται πολύ άβολα και άσχημα με την όλη κατάσταση. «Γιατί να το κάνει αυτό;», ρωτάει αργότερα τον Μάρκο. Εκείνος είναι πεπεισμένος για την απάντηση: «Η Μαργέτα σού άφησε όλη της την περιουσία για να σε κρατήσει για πάντα στο Κιάρι», είναι τα λόγια του. Τώρα το ζευγάρι αναρωτιέται τι να κάνει. Από τη μια είναι η πρώτη φορά που είναι ελεύθερο να ζήσει τον έρωτά του χωρίς εμπόδια, όμως από την άλλη η Αλεξάνδρα νιώθει ότι αν το κάνει θα έχει αδικήσει τον Ιάσονα, αφού ουσιαστικά η περιουσία είναι δική του και δεν της ανήκει.

Ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου, ενώνει ακόμη περισσότερο τη Χαρά και τον Μίλτο, ενώ η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος που έμενε σε έναν γάμο με κάποιον που την απατούσε. Μέσα σε όλα, ένα τρομακτικό γεγονός λαμβάνει χώρα έξω από το σπίτι της Κηφισιάς και δύο άντρες μέσα στη νύχτα κουβαλούν ένα πτώμα.

Δείτε επίσης: «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτή» - Νότα και Ευγενία κάνουν τη ζωή του Μάρκου δύσκολη

Παράλληλα, Νικόλας και Ρηνιώ αρραβωνιάζονται, με τους φίλους, τους γνωστούς και τους συγγενείς του να χαίρονται με τη σειρά τους, αλλά εκείνος καταλήγει να σκέφτεται την Αννα, η οποία επίσης είναι θλιμμένη λόγω του αρραβώνα και δεν ξέρει πώς να νιώσει αφού από τη μια είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Νικόλα και από την άλλη δεν θέλει να πληγώσει τη Ρηνιώ και να της χαλάσει την ευτυχία της.

Η μητέρα του Μίλτου, που έχει καταφτάσει στη Μεσσήνη κι έχει μάθει για τη σχέση του με τη Χαρά, τού δηλώνει πως αν τη θέλει στη ζωή του, δεν πρέπει να ξαναδεί αυτή τη γυναίκα. «Αποφάσισε ποια από τις δυο μας θέλεις να έχεις στο πλευρό σου. Ή αυτή ή εγώ. Πώς μπορείς να είσαι με την πρώην ερωμένη τού πατέρα σου; Επειδή σε καμία περίπτωση δεν με βρίσκει σύμφωνη η επιλογή σου, η μόνη λύση είναι να διαλέξεις. Πάντως και τις δυο μας δεν θα μας έχεις στο πλευρό σου. Αν θέλεις να είσαι μαζί της, εμένα να με ξεγράψεις για πάντα», του ξεκαθαρίζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Φάνης κάνει σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσονα ευελπιστώντας ότι έτσι θα πάρει τη μεγάλη του εκδίκηση, ενώ ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί ν’ αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Τότε εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Παρασκευή 2/2 Επεισόδιο 77

Η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή διακόπτει απότομα το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς, με τους καλεσμένους να είναι μουδιασμένοι. O Φάνης επιδιορθώνει τη ζημιά. «Σ’ ευχαριστώ για ό,τι έκανες. Με έσωσες από μεγάλη καταστροφή. Θα σου το χρωστάω», του λέει ο Δεμερτζής. Ετσι ο Φάνης κερδίζει την εμπιστοσύνη του, για να προχωρήσει ανενόχλητος το σχέδιό του με την Αρτεμη. Από την πλευρά του, ο Ιάσονας αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτό ενδέχεται να είναι άλλο ένα σχέδιο του Στέφανου και κατ’ επέκταση του Μάρκου, με στόχο την οικονομική του καταστροφή και δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι σκέψεις δεν τον αφήνουν και βλέπει παντού εχθρούς.

Ο Μιχάλης φυγαδεύει τη Νάντια στο σπίτι της Ελπίδας και βρίσκει το σθένος να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Σωκράτη. «Θα την αφήσεις ήσυχη για πάντα. Κάτι τύπους σαν κι εσένα τους ξέρω καλά. Οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί σου δεν πιάνουν σε μένα. Μην την ξαναπλησιάσεις για το δικό σου καλό», του φωνάζει. Ο Μάρκος στο μεταξύ ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι και πασχίζει να κρύψει τη ζήλια του, ενώ ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται για να δημιουργήσει περισσότερους τριγμούς στη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος έχει έναν και μόνο στόχο, να βρει αυτόν που προσπάθησε να σκοτώσει τη Μαργέτα, προκειμένου να εξοντώσει τον κίνδυνο και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που η άρνηση της Μαργέτας να αποκαλύψει τον δολοφόνο της, τον αποπροσανατολίζει και τον οδηγεί στα πιο επικίνδυνα νερά κι έτσι βρίσκεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με έναν μεγάλο κίνδυνο.