Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (27/1): Ο Ηλίας παίρνει διαζύγιο - Σε κατάσταση πανικού ο Μηνάς με τον "διαρρήκτη" στο σπίτι του

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (27/1): Ο Ηλίας παίρνει διαζύγιο - Σε κατάσταση πανικού ο Μηνάς με τον

Στο αποψινό (27/1) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, ο Μηνάς δίνει το κλειδί του σπιτιού του στη Ζουζού, ο Ηλίας παίρνει διαζύγιο, ο Μπάμπης καβγαδίζει στην προπόνηση, ενώ η Ζωή φροντίζει τον τραυματισμένο Φάνη.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (27/1) στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Επεισόδιο 21

Ο Μηνάς αποφασίζει να βάλει στη ζωή του τη Ζουζού και έτσι της δίνει δεύτερα κλειδιά του σπιτιού του για «ώρα ανάγκης». Ομως, η πρώτη απόπειρά της να τα χρησιμοποιήσει γεννάει νέα προβλήματα. Στο μεταξύ, ο Μπάμπης στη σχολή προπόνησης δεν γράφει καλά στο τεστ και τρώει την πρώτη του απογοήτευση, με την Ξένια να προσπαθεί να τον συνεφέρει, ενώ του επισημαίνει πως κάνει σαν μικρό παιδί. Από την άλλη, η Ζωή κρατάει μούτρα στον Φάνη κι εκείνος πάνω στην απελπισία του διεκδικεί το δωμάτιό της. Τέλος, ο Ηλίας δέχεται απρόσκλητα τη μάνα του την Ελπινίκη στο σπίτι, που έχει βάλει σκοπό να τον πείσει να ξαναγυρίσει στον Πύργο.

Δείτε επίσης: "Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!

Guests: Ελένη Γερασιμίδου, Τόλης Παπαδημητρίου, Τζωρτζίνα Δαμίγου, Κώστας Μπάρας

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη συμπρωταγωνίστριά του

Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που πρωταγωνιστεί από την πρώτη χρονιά, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "My TV", και μίλησε για πολλές πτυχές της σειράς, που αγνοούσαμε.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας είπαν ότι θα είστε ζευγάρι με την Παρθένα Χοροζίδου;

Χάρηκα πολύ. Είδαμε πολύ κόσμο ώσπου να καταλήξουμε. Από τα δοκιμαστικά με την Παρθένα Χοροζίδου είχαμε χημεία, δέσαμε αμέσως. Από την αρχή την ήξερα ως παρτενέρ μου, γιατί είναι μία φύσει και θέσει κωμική ηθοποιός. Ξέρει τι σημαίνει κωμωδία.

Πως περνάτε στα γυρίσματα;

Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Η Παρθένα έχει την ίδια αφοσίωση με μένα στη δουλειά. Είναι πάντα διαβασμένη, οργανωμένη και ξέρει τι έχει να κάνει. Περνάμε καλά και γελάμε πολύ, αλλά έχουμε και απίστευτη πειθαρχία στη δουλειά μας.

Κυριακίδης σύζυγος

Σας προβλημάτισε που αποχώρησε το μισό καστ μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν;

Προσωπικά δεν με προβλημάτισε καθόλου. Αυτό είχε συμβεί μία φορά, με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Είχαμε προβληματιστεί τότε, αλλά συζητώντας με τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά αποφασίσαμε να συνεχίσει η σειρά και δεν πέσαμε έξω. Βρήκαμε την Κλέλια Ρένεση και όλα πήγαν περίφημα. Τώρα ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και νομίζω ότι θα συμβεί το ίδιο.