Ο Παράδεισος των Κυριών: «Έχω κάνει δύο φόνους», «Θέλω ν' αρχίσουμε τη διαδικασία για το διαζύγιο» - Ένας χωρισμός, ένα πτώμα και το coming out

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Έχω κάνει δύο φόνους», «Θέλω ν' αρχίσουμε τη διαδικασία για το διαζύγιο» - Ένας χωρισμός, ένα πτώμα και το coming out

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Πάρης βρίσκει τη Νέλλυ νεκρή, αλλά μια μαρτυρία έρχεται να δείξει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος. Την ίδια στιγμή η Αμαλία καταφέρνει να πείσει τη Μιράντα να επιστρέψει στον «Παράδεισο», όχι όμως και στη ζωή του Ντίνου.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 29/1 Επεισόδιο 75

Ο Πάρης ανησυχεί καθώς ενημερώνεται από τον Σωτήρη ότι η Νέλλυ δεν έχει πάει να υπογράψει την κατάθεση που τον αθωώνει. Ετσι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της για να δει αν είναι καλά. Ωστόσο η Γεωργία και η Ολγα προσπαθούν να τον αποτρέψουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Τελικά, ο Πάρης πηγαίνει να τη βρει και αντικρίζει κάτι που τον κάνει να παγώσει. Η Νέλλυ είναι νεκρή. Τρέμοντας παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει για το τι έχει συμβεί: «Τη βρήκα νεκρή, δεν ξέρω τι να κάνω», λέει. Ο Σωτήρης τρέχει να τον βρει και προσπαθεί όσο μπορεί να τον προστατέψει: «Μην αγγίξεις τίποτα και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν, δεν πρέπει να έχεις κι άλλα μπλεξίματα. Φύγε», τον συμβουλεύει. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος που έχει έρθει πολύ κοντά με τον Στέφανο, του αποκαλύπτει πολύ σοβαρά πράγματα για το παρελθόν του: «Εχω κάνει δύο φόνους», του λέει μεταξύ άλλων. Ο Σίμος ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αμαλία, ένα πάρτι για να αναγγείλει επίσημα τους αρραβώνες τους και να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο το πάρτι κινδυνεύει να καταστραφεί καθώς έρχεται ξαφνικά ο Ντίνος ο οποίος ψάχνει τη Μιράντα και ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει: «Πρέπει να τη βρω. Βοήθησέ με, μίλησέ της. Μόνο εσύ μπορείς να την πείσεις να γυρίσει σε μένα», την ικετεύει και η Αμαλία στενοχωριέται για μια ακόμα φορά για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Τρίτη 30/1 Επεισόδιο 76

Ο Σίμος μαθαίνει ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν είναι δουλειά του Ρένου και η υπόθεση δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε. Στο αστυνομικό τμήμα εμφανίζεται η Ζωζώ, η κολλητή φίλη της Νέλλυς, και με την κατάθεσή της: «Μου είχε πει ότι θα πάει σε κάποιον Χρήστο», μπορεί να μη φώτισε άμεσα την υπόθεση, αλλά ίσως αρχίζει να απομακρύνει κάποιες σκιές. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητά του. Ετσι μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου για να μαζέψει στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Πολύζο και όντως βρίσκει το κολιέ της Νέλλυς. Αμέσως πηγαίνει στο σπίτι της Ολγας και της το δίνει: «Δώσε αυτό στον μπάτσο. Το βρήκα στο σπίτι του Χρήστου. Αυτός σκότωσε τη Νέλλυ. Ο γιος μας είναι αθώος και πρέπει να το αποδείξω», της λέει. Παράλληλα η Αμαλία εκμυστηρεύεται στη Μιράντα: «Εχω μετανιώσει που σου αποκάλυψα την αλήθεια. Δεν έπρεπε να σου πω ότι είμαι η κόρη σου, όλα έγιναν άνω- κάτω, σου κατέστρεψα όλη σου τη ζωή», απολογείται.

Τετάρτη 31/1 Επεισόδιο 77

Ο Ντίνος δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο, να αγοράσουν το θέατρο «Ολύμπια» που είναι απέναντι από τον «Παράδεισο». Μάλιστα του φαίνεται ενδιαφέρουσα και τον βάζει σε σκέψεις... Την ίδια στιγμή στην αστυνομία, ο Δημοσθένης φέρνει τον Σωτήρη αντιμέτωπο με τις επιλογές του, δημιουργώντας του μεγάλο πρόβλημα στην υπηρεσία, καθώς τον κατηγορεί στους ανωτέρους του ότι δίνει πληροφορίες στους Βασιλείου. Παράλληλα, ο Αποστόλης εξακολουθεί να προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Πάρη στην υπόθεση του φόνου, εκείνος όμως δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί του. Η Γεωργία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά την κουβέντα της με τον Χριστόφορο: «Αν δεν χωρίσεις από αυτόν τον βιαστή, θα αναγκαστώ να σου πάρω το παιδί», της έχει πει κι εκείνη παλεύει με όποιον τρόπο μπορεί για να βρει λύση…

Πέμπτη 1/2 Επεισόδιο 78

Η Μιράντα, μετά από ασφυκτική πίεση που δέχεται από την Αμαλία για να επιστρέψει στο μαγαζί, αποφασίζει να της κάνει το χατίρι: «Εντάξει, θα επιστρέψω, αλλά σε παρακαλώ μέχρι εκεί. Με τον Ντίνο δεν πρόκειται να τα ξαναβρώ», της ξεκαθαρίζει. Πριν όμως επιστρέψει, συναντιέται με τον Ντίνο και βάζει όρους: «Δεν θέλω να ελπίζεις ότι μπορεί να είμαστε μαζί και επίσης θέλω ν’ αρχίσουμε τη διαδικασία για το διαζύγιο», του λέει… Ο Ντίνος, απεγνωσμένος, της ομολογεί: «Δεν ξέρω αν μπορώ ν’ αντέξω αυτό που μου ζητάς…».

Δείτε επίσης: «Είμαι η γυναίκα του και είμαι έγκυος» - Χωρισμός σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι

Ο Στέφανος εξομολογείται στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος και ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ταραγμένος, λίγο αργότερα, το μοιράζεται με την Πιπίτσα, η οποία σπεύδει να τον κατηγορήσει πως εκείνος φταίει για ό,τι έγινε: «Εσύ έσπρωξες το παιδί εκεί. Με τους έρωτές σου και τη συμπεριφορά σου», είναι τα λόγια της. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να απομακρύνει τον εγγονό του από το σπίτι του Πάρη και στέλνει εξώδικο. Φυσικά, τόσο η Ολγα όσο και ο Πάρης μένουν άναυδοι με το πού μπορεί να φτάσει ο Μπουραντάς προκειμένου να τους πάρει το μωρό. Στο μεταξύ ο Ντίνος ανακοινώνει στον Σίμο την απόφαση που πήρε: «Είμαστε σύμφωνοι για την αγορά του “Ολύμπια”, δέχομαι να συμμετέχω» και εκείνος χαμογελάει ικανοποιημένος, μιας και το σχέδιό του να αποτελειώσει τον Ντίνο δείχνει να προχωράει.

Παρασκευή 2/2 Επεισόδιο 79

Μια νέα μαρτυρία της Ζωζώς, ότι ο Χρήστος είναι ο δολοφόνος αλλά είχε εντολή από κάποιον Σίμο, ρίχνει φως στην υπόθεση του φόνου της Νέλλυς και η αντίστροφη μέτρηση για τον Χρήστο έχει αρχίσει. Η Βικτώρια, που έχει μάθει από τον Δημοσθένη τα πάντα, καταθέτει ότι ο Χρήστος είναι ο δολοφόνος και με αυτόν τον τρόπο τον στέλνει φυλακή, αλλά γλιτώνει και τον Σίμο.

Η πρόταση του Σίμου θα φέρει μεγάλη χαρά στον Ντίνο, που έχει πέσει στην παγίδα του… Από την άλλη, μόλις η Μιράντα ενημερωθεί ότι ο Ντίνος πήρε την απόφαση να κάνει ένα τέτοιο βήμα, θα προσπαθήσει όπως μπορεί να τον συνετίσει. Ο Σωτήρης βιώνει τα αποτελέσματα των επιλογών του, όμως προσπαθεί να σταθεί βράχος δίπλα στην Ολγα. Η Στέλλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει με νύχια και με δόντια αυτό που θέλει και ζητάει από τον Χριστόφορο να τη στηρίξει τώρα που δεν έχει κανέναν άλλον: «Σας παρακαλώ πάρτε με στην τράπεζα. Πρέπει να εργαστώ και μόνο εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε», τον ικετεύει. Ο Χριστόφορος στην αρχή δεν θέλει, αλλά λίγο μετά αποφασίζει να την προσλάβει στη θέση που θα έδινε στη Μιράντα.