Το Προξενιό της Ιουλίας: Εξαφανίζεται με τον γιο του Γιωργίκη αφού αναγκάζεται να κάνει έρωτα μαζί του - Ανακοινώνεται ο χωρισμός

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας: Εξαφανίζεται με τον γιο του Γιωργίκη αφού αναγκάζεται να κάνει έρωτα μαζί του - Ανακοινώνεται ο χωρισμός

Το Προξενιό της Ιουλίας επιστρέφει την Τρίτη 30/1 με νέα επεισόδια και οι τηλεθεατές του ALPHA θα μείνουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό! Η πρωταγωνίστρια καλείται να ενδώσει πραγματικά στα συζυγικά της καθήκοντα αυτή τη φορά, κάτι που θα την οδηγήσει σε μία τρέλα.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας

Τρίτη 30/1 Επεισόδιο 41

Η επόμενη μέρα του γάμου βρίσκει τον Γιωργίκη Προβιό περήφανο και πανευτυχή, ενώ η νεόνυμφη Ιουλία προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη νέα κατάσταση και να επιβιώσει μέσα στις ιδιόρρυθμες συνθήκες του αρχοντικού. Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης προσπαθεί να ξεχάσει, με τη βοήθεια του Ζαφείρη και της μητέρας του, η οποία δέχεται την επίσκεψη της Κατερίνης. «Ηρθα να δω πώς τα πας», της λέει. «Οπως τα ξέρεις», της απαντάει εκείνη και τότε η Κατερίνη δεν χάνει την ευκαιρία να της θυμίσει το προξενιό των παιδιών τους και όχι μόνο.

«Η παρέμβαση του Κωστή να σου θυμίσω θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ τον Στρατή στη φυλακή», της αναφέρει καθώς θέλει να πιέσει τα πράγματα. Κι ενώ η Κυριακούλα προσπαθεί να μεταπείσει τον γιο της για τη Φιλιώ, εκείνη, συνεχίζοντας να τον πολιορκεί, του βάζει μια ιδέα για την Ιουλία και τον Γιωργίκη, που δεν αφήνει τον Γρηγόρη να ησυχάσει. «Εγώ πιστεύω ότι η Ιουλία και ο Προβιός είχαν σχέσεις πριν τον γάμο. Σε κορόιδευε. Διαφορετικά γιατί αποφάσισε να παντρευτεί και μάλιστα τόσο γρήγορα;», του λέει. Εκείνος δεν την πιστεύει: «Εμένα αγαπάει», της φωνάζει. «Οχι, δεν αγαπάει εσένα. Αν σε αγαπούσε θα ήταν μαζί σου και όχι παντρεμένη με αυτόν», του υπενθυμίζει και φαίνεται να τον πείθει.

Η δεύτερη νύχτα στο αρχοντικό Προβιού φτάνει και μοιάζει χειρότερη από την πρώτη καθώς αυτή τη φορά η Ιουλία θα πρέπει να κάνει έρωτα με τον Προβιό. Μη αντέχοντας, ξεσπά σε κλάματα. «Τι έχεις; Μην κλαις. Ξέρω ότι αισθάνεσαι άβολα και σου λείπει το σπίτι σου, αλλά κι αυτό τώρα δικό σου σπίτι είναι. Θα το αγαπήσεις. Θα δεις», της λέει στην προσπάθειά του να τη συνεφέρει.

Τετάρτη 31/2 Επεισόδιο 42

Η νιόπαντρη Ιουλία κάνει την καρδιά της πέτρα και βιώνει τραυματικά την εμπειρία από τις πρώτες νύχτες του γάμου της, ενώ ο Γιωργίκης προσπαθεί να της δείξει το πιο καλό του πρόσωπο, προξενώντας την οργή της Χάδως. «Ακούς εκεί! Αντί να περιποιείται η νύφη τον γαμπρό, να γίνεται το ανάποδο», μουρμουρίζει στη Στεφανία. Ομως οι επιπτώσεις της καινούριας συνθήκης μέσα στο σπίτι δεν έχουν φανεί ακόμα.

Ολα κυλούν υποτίθεται ομαλά στο αρχοντικό του Προβιού ώσπου τα μέλη της οικογένειας αντιλαμβάνονται την απουσία του Χρήστου. «Πήρε αναστατωμένος το άλογό του και χάθηκε μέσα στη νύχτα», τους ενημερώνει η Δέσπω. Ο Γιωργίκης σπεύδει να τον αναζητήσει στο δάσος των μανιταριών, αλλά δεν τον βρίσκει, καθώς ο νεαρός έχει στο μεταξύ βρει καταφύγιο στο μοναστήρι και στον πατέρα Επιφάνειο, που τον καθοδηγεί με τον τρόπο του για το πώς θα βρει το ημερολόγιο της μητέρας του. Την ίδια ώρα στην Αθήνα, ο Απόστολος βρίσκει στο σπίτι της Αλεξάνδρας το γράμμα που της έδωσε ο Ατζαλίνας πριν εκείνη αναχωρήσει από τον Τύρναβο. «Τι είναι αυτό εδώ, μπορείς να μου εξηγήσεις;», τη ρωτάει και η σχέση τους φτάνει στη ρήξη. Η Ιουλία πάλι αναρωτιέται πώς ήξερε η μητέρα της και της έδειξε τον τρόπο να παραπλανήσει τον γαμπρό την πρώτη νύχτα του γάμου;

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη σοκ - Ρήγας και Γρηγόρης είναι αδέρφια

Πέμπτη 1/2 Επεισόδιο 43

Η Ιουλία προσπαθεί να προσαρμοστεί στο αρχοντικό των Προβιών. H Χάδω της φέρεται άσχημα με κάθε ευκαιρία, προσπαθώντας να της υπενθυμίσει πως πρέπει να αλλάξει τρόπους προκειμένου να είναι αντάξια της θέσης της ως «κυρία Προβιού» και προκαλώντας ταυτόχρονα τον θυμό του Γιωργίκη, που την υπερασπίζεται, την ίδια στιγμή που αρχίζει από τη μεριά του να ανησυχεί από τις συχνές συναναστροφές του Χρήστου με την Ιουλία. Ο γιος του την αισθάνεται σαν τη μαμά του, αλλά εκείνος τυφλώνεται από τη ζήλια καθώς έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία, βλέπει ότι τα πηγαίνουν πολύ καλά και νιώθουν άνετα μεταξύ τους.

Στην Αθήνα, το γράμμα του Ατζαλίνα δημιουργεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Αποστόλη και την Αλεξάνδρα, αναγκάζοντάς τη να κάνει μια επιλογή που θα καθορίσει το μέλλον τους: Τον χωρίζει. Στη Λάρισα, το ραντεβού της Βαγγελίτσας και του Ρήγα θα έχει απρόσμενη κατάληξη, βάζοντας φιτιλιές στον οξύθυμο αδελφό της Ιουλίας, που μυρίζεται ότι υπάρχει παρέμβαση του γνωστού Σωτηράκη. Την ίδια ώρα και ενώ η Δέσπω βρίσκει το περιθώριο να δείξει σιγά-σιγά την προτίμησή της στο νέο της αφεντικό, το σπίτι αναστατώνεται για άλλη μια φορά από τη νέα εξαφάνιση του Χρήστου, που αυτή τη φορά έχει φύγει μαζί με την Ιουλία. Και τότε ο Προβιός παίρνει ανάποδες και αρχίζει να αλλάζει συμπεριφορά.