Το Ναυάγιο (29/1): Το όπλο της πέφτει από τον καναπέ - «Στέλλα τι είναι αυτό;»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (29/1): Το όπλο της πέφτει από τον καναπέ - «Στέλλα τι είναι αυτό;»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό 29/1 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος με το γάμο της Ειρήνης, ενώ από την άλλη η Στέλλα διψά για εκδίκηση από τον άνδρα που σκότωσε τον άνδρα της, όταν μετά την βύθιση του Φοίνιξ, τον πέταξε από την λέμβο με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 52

Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τρύφωνας τον κάλεσε στον γάμο της κόρης του και ενώ δείχνει στην αρχή να το σκέφτεται, τελικά αρνείται με ευγένεια την πρόσκληση. «Λυπάμαι, αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω. Με την Ειρήνη είμαστε απλά γνωστοί. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι δίπλα της σε μια τόσο προσωπική της στιγμή», του εξηγεί και ο πατέρας της κοπέλας δεν επιμένει. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους γαμήλιους εορτασμούς, που στο μυαλό του δείχνουν να μην έχουν τέλος. Μοιράζεται τις σκέψεις του με τη Δήμητρα, η οποία και του λέει πως θα είναι κοντά του σε ό,τι χρειαστεί. «Μην ανησυχείτε για τίποτα, κύριε Ιπποκράτη. Θα οργανώσουμε τον πιο όμορφο γάμο. Θα φροντίσω εγώ προσωπικά να γίνουν όλα σωστά και όπως αρμόζουν στη θέση σας», του λέει και εκείνος την ευχαριστεί, ενώ παραδέχεται πως ήλπιζε στη βοήθειά της.

Πρώτα απ’ όλα όμως αποφασίζουν να κάνουν μια μεγάλη γιορτή για να ανακοινώσουν σε όλους το ευχάριστο γεγονός. Η Ειρήνη δείχνει να χαίρεται με τα σχέδιά τους, στην πραγματικότητα όμως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τι θα κάνει στη ζωή της για να κρατά το μυαλό και τη σκέψη της απασχολημένα.

Ο Μάκης είναι στη δουλειά και από απροσεξία τού συμβαίνει ένα ατύχημα. Χτυπάει σοβαρά αλλά για εκείνον δεν έχει και τόση σημασία το περιστατικό. Αντίθετα, η Λίνα που θα το μάθει, παρόλο που είναι σε απόσταση, θα ανησυχήσει και θα τρέξει δίπλα του. «Ανησύχησα πολύ όταν έμαθα για το χτύπημά σου. Πονάς; Πες μου, Μάκη. Δεν αντέχω να με κρατάς σε απόσταση. Δεν βλέπεις που υποφέρω;», τον ρωτάει αλλά εκείνος με δυσκολία γυρίζει να την κοιτάξει. «Είμαι μια χαρά, Λίνα. Κακώς ανησυχείς για μένα. Σε παρακαλώ γύρνα στη ζωή σου και μην με έχεις έγνοια. Θα χαρώ πολύ αν δεν με ενοχλήσεις ξανά», της λέει και καταφέρνει να την κάνει να κλάψει.

Η παγίδα που έστησε ο Παντελίδης στην Αλίκη δουλεύει και το διπλό παιχνίδι που του παίζει αποκαλύπτεται εν αγνοία της. Στην Κρήτη, η Θοδώρα μαθαίνει ότι οι γονείς της χρωστάνε στον Δημήτρη και ανησυχεί μήπως χάσει τη δουλειά της. Ομως, όταν ρωτήσει τη Μαρία, θα της αποκαλύψει πως οι φήμες αυτές αφορούν σε παλιές υποθέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών που δεν θα έπρεπε να την απασχολούν. «Δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, μαμά. Αισθάνομαι πως βελτιώνομαι συνεχώς δίπλα στον κύριο Γιαννακάκη. Μαθαίνω τόσα πολλά καθημερινά», της εξηγεί. Στο μεταξύ, ο Στέφανος αποφασίζει να της κάνει μια έκπληξη στο γραφείο που τη γεμίζει χαρά και τους κάνει να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργης θα βρει ένα όπλο στο σπίτι της Στέλλας και το μυστικό της θα κινδυνεύσει να βγει στην επιφάνεια.