Παγιδευμένοι (29/1): «Πες ότι δεν είσαι άρρωστος ρε! Πες το!» - Μαθαίνει τα τραγικά νέα και καταρρέει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (29/1): «Πες ότι δεν είσαι άρρωστος ρε! Πες το!» - Μαθαίνει τα τραγικά νέα και καταρρέει

Στο σημερινό 29/1 επεισόδιο της σειράς, Οι Παγιδευμένοι, οι ανακρίσεις για την εύρεση του δολοφόνου του Aκη συνεχίζονται από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που έχουν και οι δύο εμπλεκόμενα συγγενικά τους πρόσωπα στην υπόθεση (δείτε εδώ πρώτοι και το αυριανό 30/1 επεισόδιο).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 29

Η Aννα δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δικοί της άνθρωποι της έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό και φαίνεται αποφασισμένη να μην τους συγχωρήσει. Στο μεταξύ ο έρωτας του Σταύρου και της Αγγελικής δοκιμάζεται ύστερα από την ατυχή πρόταση γάμου, ενώ ο Σπύρος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τη νοικάρισσά του και τον μικρό Μιχαήλ. Ετσι χτυπάει την πόρτα στη Μελίνα: «Γιατί μας είπατε ψέματα;», τη ρωτάει. «Δεν καταλαβαίνω», αποκρίνεται εκείνη. «Δεν είστε η μητέρα του παιδιού. Κοίταξα τα αρχεία του νοσοκομείου. Οι γονείς του είναι νεκροί. Ποιανού είναι το παιδί;», την ξαναρωτάει. «Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στον πατέρα σας», είναι η απάντησή της.

Ο Σπύρος δεν χάνει καιρό και πηγαίνει και βρίσκει τον Γεράσιμο: «Ποια είναι η σχέση σου μαζί τους; Ποιοι είναι;», τον ρωτάει. «Οι γονείς τού παιδιού έχουν πεθάνει. Η μητέρα πρώτη. Κι εγώ σκότωσα τον πατέρα του με τα ίδια μου τα χέρια», του αποκρίνεται. Ο Σπύρος σοκάρεται: «Τι λες; Σκότωσες έναν άνθρωπο κι έφερες το παιδί του στο ίδιο μου το σπίτι;». «Μην κάνεις έτσι. Δεν έσωσα τη μητέρα του από το βασανιστήριο, αλλά έσωσα το παιδί. Θα το πουλούσε», του εξηγεί. «Εφερες ένα παιδί για να καθαρίσεις τα χέρια σου από το αίμα και να φύγεις», του φωνάζει ο Σπύρος. «Να φύγεις από αυτό το σπίτι τώρα».

Ο Γεράσιμος φεύγει από το σπίτι, ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και μαθαίνει το μυστικό που κρύβει τόσο καιρό. «Οι γιατροί μού δίνουν λίγο χρόνο ακόμα, αλλά αν έζησα τόσο είναι από την αγάπη σας. Το μόνο που μετράει είναι η οικογένεια. Μη γίνεις σαν κι εμένα. Το παιδί έχει αγνή ψυχή. Αυτή είναι η αλήθεια. Εχω λίγο καιρό. Και τώρα δεν έχω να χάσω τίποτα, αλλά η Λίνα έχει, γιατί είναι μικρή ακόμα», του λέει. «Φτάνει. Δεν θέλω να ακούσω άλλο», του απαντάει κλαίγοντας ο νεαρός. Στο μεταξύ οι σχέσεις των δύο οικογενειών δοκιμάζονται περισσότερο, με τη λύση της υπόθεσης της δολοφονίας του Ακη να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.