Γιώργος Αγγελόπουλος: Τέλος από την "Γη της ελιάς"!

Ο ρόλος του Ορέστη τελειώνει ξαφνικά

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Τέλος από την

Οι φανατικές του Ντάνου που παρακολουθούν την “Γη της ελιάς” σίγουρα θα στενοχωρηθούν αρκετά με την είδηση αυτή... Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που αγαπάει ιδιαίτερα το γυναικείο κοινό και που αγάπησε ακόμα περισσότερο μέσα στο δημοφιλές σήριαλ του Mega στον ρόλο του Ορέστη, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα έχει σταματήσει οριστικά από την σειρά και δεν θα συνεχίσει στον Δ' κύκλο. Αυτή άλλωστε ήταν και η αρχική συμφωνία και επιθυμία του Γιώργου Αγγελόπουλου με την παραγωγή, που μετά και τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση και το παιδί που περιμένουν, ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youweekly.gr, στο σενάριο ο γοητευτικός γυμναστής της Μάνης, μετά την ερωτική απογοήτευση που έχει ζήσει και την απόρριψη που έχει δεχτεί από την αστυνόμο Δήμητρα, δεν θα αντέξει ακόμα για πολύ να την βλέπει ευτυχισμένη στο πλευρό του Κουράκου και όσο θα περνάει ο καιρός, θα νιώθει ότι δεν τον χωράει ο τόπος... Στο μεταξύ τον έχει στενοχωρήσει περισσότερο η “προδοσία” του αστυνόμου Κουράκου και η φιλία τους που για εκείνον έχει τελειώσει οριστικά, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του δεύτερου να έρθουν ξανά κοντά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξαφανίζεται από την Μάνη ξαφνικά!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου από την σειρά - Το παρασκήνιο

Μπορεί ο Ορέστης να υπερβαίνει εαυτόν και να κάνει φιλότιμη προσπάθεια να ξανανιώσει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αριάδνης, όμως παρόλα αυτά δεν τα καταφέρνει... Καταλαβαίνει επίσης ότι η κόρη του Στάθη Καπερνάρου και της Ιουλίας Βρετάκου έχει αλλού στραμμένο το ερωτικό ενδιαφέρον της, χωρίς να γνωρίζει με ποιο πρόσωπο και έτσι οι σχέσεις τους παραμένουν μόνο φιλικές. Μετά από όλα αυτά, ο Ορέστης αποφασίζει να τα μαζέψει και να φύγει από την Μάνη. Ο ρόλος του γυμναστή που αγαπήσαμε μέσα από την δημοφιλή σειρά θα σταματήσει ξαφνικά, όταν εκείνος θα ανακοινώσει σε όλους ότι αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να κάνει όλο και λιγότερες εμφανίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμητρα Βαμβακούρη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν μέσα στο τοκετό - Ποιοι τους επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Η τελευταία έξοδος του ζευγαριού πριν από τη γέννα

Διονύσης Παπανδρέου: Διαψεύδει το μεγαλύτερο spoiler για την Γη της Ελιάς - «Να σας πω την αλήθεια...»

Η γη της ελιάς (2/2): «Ανησυχείς μην ξεμείνεις και έχεις καβάτζες;» - Το παίζει σε διπλό ταμπλό;

Η γη της ελιάς (1/2): «Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε άλλο ένα παιδάκι;» - Δεν χάνουν χρόνο και ξαπλώνουν στο κρεβάτι

Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Μένει έγκυος και κάνει κρυφά έκτρωση

Η γη της ελιάς (31/1): «Σήμερα έχουμε τον επίσημο αρραβώνα» - Σε σοκ όλοι με το νέο γάμο έκπληξη

Γη της ελιάς: Αλλαγές στο σενάριο λόγω εγκυμοσύνης - Ευχάριστα νέα για αγαπημένη ηθοποιό της σειράς

Γη της Ελιάς: Η Ξένια αρπάζει το παιδί κι ο Δημοσθένης δίνει εντολή να την σκοτώσουν!