Παγιδευμένοι (30/1): «Του έριξα στο κεφάλι!» - Δύο ομολογίες και μία ερωμένη βγαίνουν στη φόρα

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (30/1): «Του έριξα στο κεφάλι!» - Δύο ομολογίες και μία ερωμένη βγαίνουν στη φόρα

Το βράδυ της Τρίτης 30/1 στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα προβληθεί το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας της σειράς "Παγιδευμένοι". Σε αυτό ο Γεράσιμος θα παραδοθεί στην αστυνομία και θα παραδεχτεί πως δολοφόνησε τον Άκη, ανατρέποντας τα δεδομένα για μία ακόμη φορά.

Τι θα δούμε απόψε (30/1) στους Παγιδευμένους

Επεισόδιο 30

Η έρευνα για την εξαφάνιση της γυναίκας και της κόρης τού Φαίδωνα συνεχίζεται από την Αγγελική. Η κατάθεση της νύφης τού Φαίδωνα φαίνεται να είναι το κλειδί, μόνο που τελικά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα κι αυτό γιατί αποκαλύπτεται ότι είναι ερωμένη του. Στο μεταξύ η αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη των δύο οικογενειών και η σύλληψή τους είναι μονόδρομος. Η ομολογία, όμως, του ενός πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Κι αυτός είναι ο Γεράσιμος. Πηγαίνει μόνος του στις αρχές και παραδίνεται: «Θέλω να καταθέσω. Εγώ το έκανα. Εγώ σκότωσα τον Ακη», ομολογεί. «Πώς έγινε;», τον ρωτάει ο Σταύρος. «Χθες στην κατάθεσή μου είπα την αλήθεια αλλά όχι όλη. Οταν το έσκασε ο Ακης, χωριστήκαμε. Εγώ έφτασα τελευταίος. Ακουσα έναν ήχο. Πήγε να με πυροβολήσει. Μάλλον βρήκατε τη σφαίρα στον τοίχο. Πάλεψα καλά. Τον έπιασα από τον λαιμό και έμπηξα το μαχαίρι κάπου ανάμεσα στον λαιμό και στον ώμο. Επεσε στο έδαφος. Πήγε να σηκωθεί. Ηταν δυνατός. Και του έριξα στο κεφάλι. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Περίμενα να σκοτεινιάσει. Εβαλα το πτώμα στο αυτοκίνητο. Η αστυνομία με είδε. Ρωτήστε τους. Είχαν ακούσει τον πυροβολισμό. Το αυτοκίνητό μου είναι κάτω. Εχει αίματα στο πορτμπαγκάζ. Ελέγξτε το. Πήγα στη χωματερή. Γι’ αυτό άργησα στο δείπνο. Εκαψα μετά τα στοιχεία στην ταράτσα», καταλήγει. Ο Σταύρος δίνει εντολή να τον συλλάβουν.

Δείτε επίσης: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Ο Θοδωρής κλαίει για τον παππού του που συνελήφθη και η Λίνα νιώθει ότι μέσα του την κατηγορεί γι’ αυτό. Τότε πάει στην Αννα. «Θεία, εγώ σκότωσα τον Ακη», της ομολογεί. «Της το είπα», λέει στη συνέχεια η μικρή στην Ειρήνη και τη Χρύσα. «Κι αν το πει στον Δημήτρη;», αναρωτιούνται εκείνες φοβισμένες. Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Ακη θα εξοργίσουν την Αννα ακόμα περισσότερο. Ομως εκείνη θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της ως συνήγορος υπεράσπισης, ακόμη κι αν αυτό ξέρει ότι θα είναι η αρχή του τέλους της σχέσης της με τον Δημήτρη, αφού όταν εκείνος μάθει την αλήθεια, θα θελήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη.