Ο Παράδεισος των κυριών (31/1): «Ήρθα να σου πω...» - Η συνάντηση Ντίνου και Μιράντας που θα φέρει ανατροπές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (31/1): «Ήρθα να σου πω...» - Η συνάντηση Ντίνου και Μιράντας που θα φέρει ανατροπές

Στο σημερινό 31/1 επεισόδιο της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, ο Ντίνος δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο, να αγοράσουν το θέατρο «Ολύμπια» που είναι απέναντι από τον «Παράδεισο».

Οι σημερινές 31/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 77

Μάλιστα του φαίνεται ενδιαφέρουσα και τον βάζει σε σκέψεις... Την ίδια στιγμή στην αστυνομία, ο Δημοσθένης φέρνει τον Σωτήρη αντιμέτωπο με τις επιλογές του, δημιουργώντας του μεγάλο πρόβλημα στην υπηρεσία, καθώς τον κατηγορεί στους ανωτέρους του ότι δίνει πληροφορίες στους Βασιλείου.

Παράλληλα, ο Αποστόλης εξακολουθεί να προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Πάρη στην υπόθεση του φόνου, εκείνος όμως δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί του. Η Γεωργία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά την κουβέντα της με τον Χριστόφορο: «Αν δεν χωρίσεις από αυτόν τον βιαστή, θα αναγκαστώ να σου πάρω το παιδί», της έχει πει κι εκείνη παλεύει με όποιον τρόπο μπορεί για να βρει λύση…

Δείτε επίσης: «Είμαι η γυναίκα του και είμαι έγκυος» - Χωρισμός σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 78

Η Μιράντα, μετά από ασφυκτική πίεση που δέχεται από την Αμαλία για να επιστρέψει στο μαγαζί, αποφασίζει να της κάνει το χατίρι: «Εντάξει, θα επιστρέψω, αλλά σε παρακαλώ μέχρι εκεί. Με τον Ντίνο δεν πρόκειται να τα ξαναβρώ», της ξεκαθαρίζει. Πριν όμως επιστρέψει, συναντιέται με τον Ντίνο και βάζει όρους: «Δεν θέλω να ελπίζεις ότι μπορεί να είμαστε μαζί και επίσης θέλω ν’ αρχίσουμε τη διαδικασία για το διαζύγιο», του λέει… Ο Ντίνος, απεγνωσμένος, της ομολογεί: «Δεν ξέρω αν μπορώ ν’ αντέξω αυτό που μου ζητάς…».

Ο Στέφανος εξομολογείται στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος και ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ταραγμένος, λίγο αργότερα, το μοιράζεται με την Πιπίτσα, η οποία σπεύδει να τον κατηγορήσει πως εκείνος φταίει για ό,τι έγινε: «Εσύ έσπρωξες το παιδί εκεί. Με τους έρωτές σου και τη συμπεριφορά σου», είναι τα λόγια της. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να απομακρύνει τον εγγονό του από το σπίτι του Πάρη και στέλνει εξώδικο. Φυσικά, τόσο η Ολγα όσο και ο Πάρης μένουν άναυδοι με το πού μπορεί να φτάσει ο Μπουραντάς προκειμένου να τους πάρει το μωρό. Στο μεταξύ ο Ντίνος ανακοινώνει στον Σίμο την απόφαση που πήρε: «Είμαστε σύμφωνοι για την αγορά του “Ολύμπια”, δέχομαι να συμμετέχω» και εκείνος χαμογελάει ικανοποιημένος, μιας και το σχέδιό του να αποτελειώσει τον Ντίνο δείχνει να προχωράει.