Ο Παράδεισος των κυριών (1/2): «Είμαι ομοφυλόφιλος» - Η Πιπίτσα οργισμένη επιτίθεται στον Μάρκο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (1/2): «Είμαι ομοφυλόφιλος» - Η Πιπίτσα οργισμένη επιτίθεται στον Μάρκο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών, με το σημερινό 1/2 επεισόδιο να αναμένεται ραγδαίο. Ο Στέφανος εξομολογείται στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος και ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του....

Οι σημερινές 1/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 78

Η Μιράντα, μετά από ασφυκτική πίεση που δέχεται από την Αμαλία για να επιστρέψει στο μαγαζί, αποφασίζει να της κάνει το χατίρι: «Εντάξει, θα επιστρέψω, αλλά σε παρακαλώ μέχρι εκεί. Με τον Ντίνο δεν πρόκειται να τα ξαναβρώ», της ξεκαθαρίζει. Πριν όμως επιστρέψει, συναντιέται με τον Ντίνο και βάζει όρους: «Δεν θέλω να ελπίζεις ότι μπορεί να είμαστε μαζί και επίσης θέλω ν’ αρχίσουμε τη διαδικασία για το διαζύγιο», του λέει… Ο Ντίνος, απεγνωσμένος, της ομολογεί: «Δεν ξέρω αν μπορώ ν’ αντέξω αυτό που μου ζητάς…».

Δείτε επίσης: «Είμαι η γυναίκα του και είμαι έγκυος» - Χωρισμός σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι

Ο Στέφανος εξομολογείται στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος και ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ταραγμένος, λίγο αργότερα, το μοιράζεται με την Πιπίτσα, η οποία σπεύδει να τον κατηγορήσει πως εκείνος φταίει για ό,τι έγινε: «Εσύ έσπρωξες το παιδί εκεί. Με τους έρωτές σου και τη συμπεριφορά σου», είναι τα λόγια της.

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να απομακρύνει τον εγγονό του από το σπίτι του Πάρη και στέλνει εξώδικο. Φυσικά, τόσο η Ολγα όσο και ο Πάρης μένουν άναυδοι με το πού μπορεί να φτάσει ο Μπουραντάς προκειμένου να τους πάρει το μωρό. Στο μεταξύ ο Ντίνος ανακοινώνει στον Σίμο την απόφαση που πήρε: «Είμαστε σύμφωνοι για την αγορά του “Ολύμπια”, δέχομαι να συμμετέχω» και εκείνος χαμογελάει ικανοποιημένος, μιας και το σχέδιό του να αποτελειώσει τον Ντίνο δείχνει να προχωράει.