Η Παραλία (1/2): «Είσαι ευτυχισμένη;» «Πολύ» - Αγωνία για τον Χάρι και την Υπατία πριν τον γάμο

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (1/2): «Είσαι ευτυχισμένη;» «Πολύ» - Αγωνία για τον Χάρι και την Υπατία πριν τον γάμο

Το βράδυ της Πέμπτης 1/2 στο κανάλι της ΕΡΤ θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά "Η Παραλία" και σε αυτό θα αρχίσουν να χαλούν οι ισορροπίες πριν τον επικείμενο γάμο του Χάρι και της Υπατίας, αφήνοντας τους τηλεθεατές σε αγωνία (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το σίριαλ).

Τι θα δούμε απόψε (1/2) στην Παραλία

Επεισόδιο 84

Η Υπατία επισκέπτεται με τον Διονύση το Ηράκλειο προκειμένου να κάνει την τελική πρόβα νυφικού για τον γάμο της με τον Χάρι. Ολη η οικογένεια Αρχοντάκη προετοιμάζεται με απεριόριστη χαρά και όρεξη, για την ένωση του Χάρι και της Υπατίας με τα δεσμά του γάμου. «Είσαι ευτυχισμένη;», ρωτάει ο μέλλων γαμπρός την κοπέλα. «Πολύ», του λέει και τον αγκαλιάζει αφού κι εκείνη κάποιες φορές δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει. Ο Δημητρός, σε μια ειλικρινή συζήτηση με τη Ναταλί, εξομολογείται πόσο πολύ θα επιθυμούσε να γινόταν πατέρας και να δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις με τον γιο του.

Σε μια εξόρμηση της Κερασίας και της Νόνας στην παραλία, η δεύτερη πραγματοποιεί μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με έναν χίπη, σε μια στιγμή που δεν θα το φανταζόταν ποτέ. Μια γνωριμία που μπορεί να της αλλάζει τη ζωή αν κι εκείνη το θελήσει. Κι ενώ όλοι φαίνεται να είναι σε ρυθμούς προετοιμασίας για το πιο χαρμόσυνο γεγονός της μικρής κοινωνίας, κάποιοι υπολογίζουν να χαλάσουν τη γιορτή και ο τρόπος τους για να το καταφέρουν θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες της παραλίας.