Έρωτας Φυγάς (2/2): «Όχι Θεέ μου! Αν μπορούσαν θα μας έκαιγαν ζωντανούς» - "Κόλαση" για Αλεξάνδρα και Μάρκο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (2/2): «Όχι Θεέ μου! Αν μπορούσαν θα μας έκαιγαν ζωντανούς» -

Tα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό 2/2 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Αλεξάνδρα θα προκαλέσει τη ζήλεια του Μάρκου, ενώ από την άλλη ο Στέφανος θέλει να μάθει τον άνθρωπο που πήγε να σκοτώσει την Μαργέτα, ώστε να τον σκοτώσει και να είναι ασφαλείς.

Οι σημερινές 2/2 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 77

Η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή διακόπτει απότομα το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς, με τους καλεσμένους να είναι μουδιασμένοι. O Φάνης επιδιορθώνει τη ζημιά. «Σ’ ευχαριστώ για ό,τι έκανες. Με έσωσες από μεγάλη καταστροφή. Θα σου το χρωστάω», του λέει ο Δεμερτζής. Ετσι ο Φάνης κερδίζει την εμπιστοσύνη του, για να προχωρήσει ανενόχλητος το σχέδιό του με την Αρτεμη.

Δείτε επίσης: Ανατροπή! Νεκρός ο Μάρκος - Η Αλεξάνδρα τελικά ερωτεύεται τον Ιάσονα

Από την πλευρά του, ο Ιάσονας αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτό ενδέχεται να είναι άλλο ένα σχέδιο του Στέφανου και κατ’ επέκταση του Μάρκου, με στόχο την οικονομική του καταστροφή και δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι σκέψεις δεν τον αφήνουν και βλέπει παντού εχθρούς.

Ο Μιχάλης φυγαδεύει τη Νάντια στο σπίτι της Ελπίδας και βρίσκει το σθένος να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Σωκράτη. «Θα την αφήσεις ήσυχη για πάντα. Κάτι τύπους σαν κι εσένα τους ξέρω καλά. Οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί σου δεν πιάνουν σε μένα. Μην την ξαναπλησιάσεις για το δικό σου καλό», του φωνάζει.

Ο Μάρκος στο μεταξύ ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι και πασχίζει να κρύψει τη ζήλια του, ενώ ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται για να δημιουργήσει περισσότερους τριγμούς στη σχέση τους.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος έχει έναν και μόνο στόχο, να βρει αυτόν που προσπάθησε να σκοτώσει τη Μαργέτα, προκειμένου να εξοντώσει τον κίνδυνο και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που η άρνηση της Μαργέτας να αποκαλύψει τον δολοφόνο της, τον αποπροσανατολίζει και τον οδηγεί στα πιο επικίνδυνα νερά κι έτσι βρίσκεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με έναν μεγάλο κίνδυνο.