Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα 3/2: Ο Φάνης και η Ζωή περνούν ένα βράδυ μαζί

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα 3/2: Ο Φάνης και η Ζωή περνούν ένα βράδυ μαζί

Το Σάββατο 3/2 θα προβληθεί ένα νέο επεισόδιο για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα! Το τηλεοπτικό κοινό θα έρθει αντιμέτωπο με αναπάντεχες εξελίξεις μιας και ο Φάνης και η Ζωή περνούν ένα βράδυ μαζί (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (3/2) εξελίξεις για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Επεισόδιο 23

Η Ζωή ξυπνάει έντρομη, μετά από μια νύχτα που πέρασε με τον Φάνη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Φάνης το καταλαβαίνει και απογοητεύεται. Η Βούλα κάνει πάλι την εμφάνιση της, ακόμη πιο επεισοδιακή από την προηγούμενη φορά και βάζει το νερό στο αυλάκι… Μηνάς και Ζουζού, με τη «βοήθεια» της, έρχονται πολύ – πολύ κοντά! Ο Ηλίας μετά την υπογραφή για το διαζύγιό του με την Καίτη, αποφασίζει να βγάλει τη βέρα του. Δεν το περίμενε τόσο δύσκολο όμως και ζητά τη βοήθεια της Τούλας. Μια βράβευση θα φέρει νέα μουρμούρα στον Μπάμπη και την Ξένια.

Κυριακή 4/2

Επεισόδιο 24

Ο Κανάτης φέρνει στο σπίτι μια φίλη του εγκυμονούσα και ζητά από τον Φάνη μια πολύ περίεργη χάρη που θα κάνει έξαλλη τη Ζωή… Ο Μηνάς, μετά την ερωτική εξομολόγηση στη Ζουζού, που όμως απευθυνόταν στο… φάντασμα της Βούλας, της κρύβεται γιατί δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κι αυτός που βρίσκει τον μπελά του, είναι ο Βαγγέλης.Έχει έρθει στην Άρτα μια επώνυμη καφετζού και η Τούλα θέλει να πάει, αλλά πρέπει να πείσει τον Ηλία να πάνε μαζί. Ο Μπάμπης και η Ξένια αγωνιούν πως η Σοφία δεν θα το πάρει ποτέ το πτυχίο. Κι ενώ όλα δείχνουν πως έχουν δίκιο…