Το Ναυάγιο (5/2): Ο Ιπποκράτης σφίγγει όλο και περισσότερο το "σχοινί" γύρω από το λαιμό της Ειρήνης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (5/2): Ο Ιπποκράτης σφίγγει όλο και περισσότερο το

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 5/2 επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο. Αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια την ίδια ώρα που ο Ιπποκράτης με τις κινήσεις του, σφίγγει όλο και περισσότερο το "σχοινί" στο λαιμό της Ειρήνης.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 55

Ο Μάριος φεύγει χτυπημένος από το σπίτι της Στέλλας με πολλά ερωτηματικά μέσα του αλλά και με μια απέραντη θλίψη για το κακό που έκανε την ώρα που πάλευε για τη ζωή του στο «Φοίνιξ». Την ίδια ώρα, στο σπίτι της ηθοποιού, εκείνη και ο Βασίλης αναμετριούνται μέσα τους για όσα προηγήθηκαν. Και οι δύο ξέρουν ότι η ζωή τους δεν θα είναι πλέον η ίδια. Η Στέλλα εμφανώς μετανιωμένη, υπόσχεται στον Βασίλη πως θα προσπαθήσει να διορθώσει ό,τι έκανε. Εκείνος δεν το πιστεύει και ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη και της Ελένης.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, στο σπίτι του Ιπποκράτη, είναι σε εξέλιξη μια περίεργη κουβέντα μεταξύ εκείνου και του Πέτρου που έχει φτάσει στην πόρτα του καθώς ανησυχεί για την Ειρήνη. «Ηθελα μόνο να σιγουρευτώ πως η Ειρήνη είναι καλά. Χάθηκαν τα ίχνη της και φοβήθηκα», θα πει στον αξιωματικό του Λιμενικού ο άντρας και ο πρώτος θα του εξηγήσει: «Κακώς αγχώθηκες. Με την Ειρήνη θα παντρευτούμε, οπότε εδώ είναι απόλυτα ασφαλής όπως καταλαβαίνεις. Εδώ είναι το σπίτι της και λόγω της κατάστασης που βρίσκεται, καλό είναι να μην έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο».

Ταυτόχρονα τον ανακρίνει με τον τρόπο του, προσπαθώντας έτσι να μάθει περισσότερα για τη ζωή, το παρελθόν του και ό,τι έκανε στην Κρήτη. Ο Πέτρος θα δυσκολευτεί απέναντί του αλλά τελικά θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει από την παράξενη ανάκρισή του. Θα κλονιστεί ωστόσο όταν προσέξει ότι στο σπίτι του Ιπποκράτη βρίσκεται στολισμένη η εικόνα του Αγίου Νικολάου, για την οποία τον κυνηγούσαν μέχρι πρότινος. Δεν θα μπει όμως στην διαδικασία να ρωτήσει περισσότερα. Προς το παρόν τουλάχιστον. Φεύγει και δίνει την υπόσχεση στον Ιπποκράτη να μην ενοχλεί στο μέλλον τη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο με τον θάνατο των γονιών του Άγγελου - Τους έκαψε ζωντανούς ο Δημήτρης

Η Βάσω εξομολογείται στον Αγγελο ένα μυστικό της που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους, ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της Κλαίρης που βρήκε στην ντουλάπα της και ο Ιπποκράτης έρχεται σε δύσκολη θέση. «Ιπποκράτη, πώς γίνεται η γυναίκα σου να είχε μπει σε πλοίο και να μην είχε μαζί της την ταυτότητα της; Είναι δυνατόν; Πώς την άφησαν να μπει στο “Φοίνιξ”; Τελικά, βλέπω πως κι εσύ έχεις μυστικά από εμένα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Είπαμε πως μαζί θα κάνουμε μια νέα αρχή και θα τα λέμε όλα. Εκτός και αν αυτό αφορούσε μόνο εμένα».

Και πάλι όμως, ο Ιπποκράτης θα βρει τρόπο για να ξεγλιστρήσει από την κουβέντα τους. «Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Γι’ αυτό και ταράχτηκα όταν βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα στο “Φοίνιξ”. Ισως τελικά να είχε μαζί της διαβατήριο ή να κατάφερε να μπει στα κλεφτά. Δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν υπάρχει πράγμα που σου κρύβω σχετικά με την Κλαίρη. Ξέρεις κάθε λεπτομέρεια της εξαφάνισής της, όπως και η αστυνομία», τονίζει με σκυμμένο κεφάλι, βάζοντας την έγκυο γυναίκα στη θέση να αισθανθεί άσχημα που τον αμφισβήτησε.

Πριν φύγει από την Κρήτη, η Λίνα είναι αποφασισμένη να απολογηθεί στη Θοδώρα και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Στέφανο. Πηγαίνει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα επισκέπτεται το σπίτι του Μάκη.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας πριν προβληθούν μέσα από την συχνότητα του MEGA!