Ηλέκτρα (5/2): Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μανάδες-μαινάδες θα είναι σκληρή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (5/2): Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μανάδες-μαινάδες θα είναι σκληρή

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα. Απόψε (5/2) θα παρακολουθήσμε την συγκλονιστική συνέχεια με την υγεία του Νικόλα να βρίκεται σε κρίσιμο σημείο (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι αΚαθηλωποψινές (5/1) εξελίξεις της σειράς "Ηλέκτρα"

Επεισόδιο 65

Η υγεία του Νικόλα είναι κρίσιμη. Ο Παύλος μαλώνει με την Ηλέκτρα γι’ αυτό που έκανε, ενώ εκείνη με τρομερή απάθεια του αποκαλύπτει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Νικόλα. Από την άλλη, η Κατερίνα υποψιάζεται ότι ο Νώντας πυροβόλησε τον Νικόλα, ενώ η Τιτίκα υποψιάζεται τη Δόμνα, την οποία και επισκέπτεται… Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μανάδες-μαινάδες θα είναι σκληρή.

Δείτε το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 6/2

Χάρης και Μίμης ξεκινούν έρευνες. Μαθαίνουν από την Κατερίνα ότι η Ηλέκτρα πήγε στο ναυπηγείο πριν από τη δολοφονική επίθεση στον Νικόλα. Αυτός μαθαίνει από τον γιατρό για την κατάστασή του και γκρεμίζεται ο κόσμος του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο νοσοκομείο, ο Νώντας ανακρίνεται και λέει για τον κοριό που έχει τοποθετηθεί στο γραφείο τού Βρεττού. Οι αστυφύλακες μπαίνουν κρυφά στο γραφείο, τον βρίσκουν και αυτός περιέχει τη συνομιλία της Ηλέκτρας με τον Νικόλα.