Κάνε ότι κοιμάσαι (5/2): Η κατάσταση της Μπετίνας είναι κρίσιμη, ο Νίκολας αρχίζει να κλονίζεται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (5/2): Η κατάσταση της Μπετίνας είναι κρίσιμη, ο Νίκολας αρχίζει να κλονίζεται

Με ένα καθηλωτικό επεισόδιο ξεκινάει και αυτή την εβδομάδα για την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι Κοιμάσαι με τις εξελίξεις να φέρνουν τα πάνω - κάτω. Απόψε η κατάσταση της Μπετίνας είναι κρίσιμη ενώ ο Νικόλας έχει αρχίσει και κλονίζεται (δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις εξελίξεις).

Οι σημερινές εξελίξεις (5/1) στη σειρά "Κάνε ότι Κοιμάσαι"

Επεισόδιο 39

Η κατάσταση της Μπετίνας είναι κρίσιμη. Ο Νικόλας έχει αρχίσει και κλονίζεται με αφορμή τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης που δίνουν οι γιατροί. Η Χρύσα με τη σειρά της επιμένει στην έρευνα για τις συνθήκες και τα κίνητρα της Αννας σχετικά με τον πυροβολισμό του Λημνιού σε άμυνα. Ο Κάσδαγλης πάλι επιμένει να αναλάβει την κηδεμονία της Λέτας με βάση τη διαθήκη της μητέρας της, χωρίς να ακούει όσους τον προειδοποιούν ότι είναι λάθος του.

Όσο για τον Γιώργο προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βασίλη στη φυλακή, αλλά αντιμετωπίζει την άρνησή του κι αυτό τον κάνει και απομονώνεται. Η Εφη είναι ο μόνος άνθρωπος που επιτρέπει να τον πλησιάσει. Στο μεταξύ η Αμάντα δεν κρύβει πλέον το πόσο της αρέσει ο Φλωρής, παρά τις επιφυλάξεις των συμμαθητών της που τον φοβούνται, ενώ ο Δαμασκηνός συνεχίζει και απειλεί την Πέρσα για τον ρόλο που εκείνη έπαιξε στην αποβολή του Φλωρή. Ο Ικαρος θέλει να πετάξει από τη νομική του εταιρεία τον πρώην φίλο και συνεργάτη του, που εκπροσωπεί όμως τον Δαμασκηνό.

Τι θα δούμε αύριο 6/2

Η κατάσταση της Μπετίνας συνεχίζει να είναι κρίσιμη και η Νάσια προσπαθεί να εμψυχώσει τη Ζωή. Η Πέρσα εξηγεί πόσο επικίνδυνος είναι ο Δαμασκηνός και προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα. Στο μέτωπό της με την ένορκη διοικητική εξέταση εναντίον της, η Αννα έχει σύμμαχο μόνο τον Ισσαρη και συνειδητοποιεί πόσο τον είχε απομακρύνει από κοντά της το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα η Αιμιλία ζητάει από την Υπηρεσία Πληροφοριών στήριξη για την Αννα, έχοντας καταλάβει ότι τη χρησιμοποίησαν για να βγάλουν από τη μέση τον Λημνιό. Μέσα σε όλα, ο Νικόλας δεν μπορεί να συγκρατήσει τον κυκλοθυμισμό του και τις κρίσεις του ανάμεσα στη θλίψη και την επιθετικότητα. Τέλος, ο Μάκης ζητάει βοήθεια από τον Αχιλλέα, για να πείσει τον συνεργάτη του να τον δεχτεί ξανά στο μάθημά του στη Νομική και ο Γιώργος αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τον Φλωρή και την κακή του φήμη και αρχίζει να κάνει παρέα μαζί του.