Ο Παράδεισος των κυριών (7/2): Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας! Ο λόγος που δηλητηριάζει μέρα με την μέρα το μυαλό του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (7/2): Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας! Ο λόγος που δηλητηριάζει μέρα με την μέρα το μυαλό του

Στο σημερινό 7/2 επεισόδιο της σειράς, Παράδεισος των κυριών, η ευχάριστη ανατροπή που έγινε με την υπόθεση του δήθεν βιασμού, έχει δώσει μεγάλη χαρά στον Πάρη και σε όλη την οικογένειά του. Την ίδια ώρα που η Αμαλία νιώθει πως δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 82

Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να κινήσει τα νήματα ανάλογα με το πώς συμφέρουν τον Χρήστο, όμως δεν φαίνεται να μπορεί να του βρει εύκολα συμμάχους…

Στο μεταξύ, ο Μάρκος αρνείται να αποδεχτεί ότι αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο γιος του είναι αλήθεια, ενώ ο Ντίνος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την καινούρια επένδυση που έκανε με τον Σίμο… Η ημέρα της δίκης για τον δήθεν βιασμό έχει φτάσει και ο Αποστόλης στέκεται στο πλευρό του γιου του, ο οποίος αθωώνεται.

Δείτε επίσης: «Είμαι η γυναίκα του και είμαι έγκυος» - Χωρισμός σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 83

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια λέγοντάς της: «Ολα τα εγκλήματα θα πρέπει να πέσουν επάνω σου ή στον Σίμο» και από σύμμαχοι γίνονται εχθροί. Ωστόσο η Βικτώρια διατηρεί την ψυχραιμία της και ζητά από τον Αποστόλη να συμμαχήσουν ενάντια στον Χρήστο. Το ίδιο όμως θα του ζητήσει και ο Χρήστος και ο Αποστόλης από καμένο χαρτί γίνεται ο άσος στο μανίκι δύο αδίστακτων δολοφόνων, που συγκρούονται πια μεταξύ τους. Ο Ντίνος με τον Σίμο τσακώνονται γιατί οι εργασίες στο θέατρο Ολύμπια συνεχώς αναβάλλονται, ενώ η Αμαλία παίρνει το μέρος του Ντίνου και δημιουργείται μια ένταση στη σχέση των μελλονύμφων λίγο πριν τον γάμο τους.

Είναι το άγχος πριν το μυστήριο η αιτία ή η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Ντίνο, κάτι που λίγο πριν τον γάμο η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη: «Δεν ξέρω, νομίζω όμως ότι δεν τον έχω ξεπεράσει», της ομολογεί. Την επομένη γίνεται ο γάμος της Αμαλίας με τον Ντίνο. Ολοι είναι καλεσμένοι, ενώ ο Ντίνος δεν πάει στον γάμο: «Γιατί δεν έρχεσαι; Εξαιτίας του Σίμου ή μήπως δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα την Αμαλία;», τον ρωτάει η Μιράντα. Ο Χριστόφορος συνοδεύει την νύφη και λάμπει από χαρά, ενώ ο Ρένος λίγο πριν μπει φυλακή, γίνεται κουμπάρος του Σίμου. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι δίνει δεξίωση στο νέο τους σπίτι!