Έρωτας Φυγάς: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ κοιτώντας τον στα μάτια - Εκείνος της φωνάζει «Τι πας να κάνεις;»

«Θα είσαι μαζί μου για πάντα! Κανείς δεν μου παίρνει αυτό που μου ανήκει»

Έρωτας Φυγάς: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ κοιτώντας τον στα μάτια - Εκείνος της φωνάζει «Τι πας να κάνεις;»

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς! Η εισαγγελέας αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει τέλος στο μαρτύριό της, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες. Προκειμένου να σώσει τον εαυτό της και τον Μιχάλη, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να βγάλει τον Σωκράτη από τη μέση.

Η Νάντια, από τη στιγμή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σωκράτη, ζει μια κόλαση. Αν κι εκείνος ήταν πανεπιστημιακός, ήταν ιδιαίτερα κακοποιητικός μαζί της και ξεσπούσε βάναυσα πάνω της. Όλη αυτή τη συμπεριφορά εκείνη τη δεχόταν για μεγάλο διάστημα, παρόλο που ήταν μια γυναίκα κύρους αφού κατείχε μια εξέχουσα θέση ως εισαγγελέας. Για να ξεφύγει από τη βασανιστική της ζωή, έφυγε κρυφά από εκείνον σε απόσπαση από την Αθήνα και πήγε στη Μεσσήνη όπου ανέλαβε την εισαγγελία. Εκεί, δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα και ήταν ένα πλάσμα κλεισμένο στον εαυτό του. Όταν γνώρισε τον Μιχάλη άρχισε να βγαίνει από το καβούκι της και δημιούργησαν μια πολύ ωραία σχέση που έφτασε στην πρόταση γάμου.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Ο ένας ουσιαστικά ακούμπησε στον άλλον γιατί και ο Μιχάλης είχε περάσει δύσκολα από την πρώην σύζυγό του, την Ελπίδα. Ομως ο Σωκράτης ανακάλυψε πού βρίσκεται η Νάντια και η εμφάνισή του στη Μεσσήνη τα άλλαξε όλα. Η γυναίκα ένιωσε και πάλι αδύναμη απέναντί του. Εκείνος ξεκίνησε να τη χειραγωγεί και να έχει την ίδια συμπεριφορά, με τη Νάντια να βρίσκεται συνεχώς σακατεμένη. Αν και προσπάθησε να κρύψει από τον Μιχάλη τι της συμβαίνει για να τον προστατεύσει από τον Σωκράτη, εκείνος δεν υπολόγισε τίποτα και βρήκε το σθένος να τη βοηθήσει. Ετσι κατάφερε να την πάρει από τα χέρια του, προειδοποιώντας τον ότι μπορεί να φτάσει κι εκείνος στα άκρα. Μάλιστα ζήτησε από την Ελπίδα να τη φιλοξενήσει.

Έρωτας Φυγάς: Η ψεύτικη κατηγορία

Δείτε επίσης: Έρωτας φυγάς: «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν;» - Η Αλεξάνδρα κρατάει το χαρτί διαζυγίου! Η Νότα ετοιμάζει πανούργο σχέδιο κατά του Μάρκου

Ο Σωκράτης είναι ένας άνθρωπος με αβυσσαλέα ένστικτα που δεν θέλει να χάνει και επιδιώκει τα πάντα να γίνονται όπως εκείνος θέλει. Και σίγουρα δεν συγχωρεί. Η Νάντια, τώρα που είναι μακριά του, αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα που βρίσκεται στη φυλακή. Δεν μπορεί όμως με τίποτα να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει αφού ο Σωκράτης στήνει παγίδα στον Μιχάλη και του κάνει μήνυση με βαριά και ψεύτικη κατηγορία.

Οταν το μαθαίνει, καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν τον υπάνθρωπο και ότι ο μόνος τρόπος είναι να τον βγάλει από τη μέση. Μόνο τότε δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια ούτε ο άντρας που αγαπάει. Ετσι η εισαγγελέας φτάνει την αντίπερα όχθη. Οταν πηγαίνει να τον βρει, του λέει: «Μέχρι εδώ ήταν. Τελείωσες».

Η δολοφόνος στον Έρωτα Φυγά

Εκείνος αρχίζει να την περιγελά και να την περιπαίζει: «Σου είπα ότι εμένα δεν με παρατάει κανείς. Θα είσαι μαζί μου για πάντα. Κανείς δεν μου παίρνει αυτό που μου ανήκει». Τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο. «Τι πας να κάνεις;», της φωνάζει ο Σωκράτης. Όμως εκείνη δεν υπολογίζει τις συνέπειες και δίνει τέλος στο μαρτύριό της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.