Η Παραλία 7/2: «Χάρι μη...» - Ετοιμάζεται να κάνει κακό στον εαυτό του λίγο μετά την κηδεία της Υπατίας

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Παραλία 7/2: «Χάρι μη...» - Ετοιμάζεται να κάνει κακό στον εαυτό του λίγο μετά την κηδεία της Υπατίας

Το σημερινό 7/2 επεισόδιο που θα προβληθεί για τη σειρά η Παραλία θα είναι συγκλονιστικό λίγο μετά την κηδεία της Υπατίας (δείτε εδώ πως πήγε σε νούμερα τηλεθέασης το επεισόδιο της κηδείας).

Οι σημερινές 7/2 εξελίξεις για τη σειρά ''Η Παραλία''

Επεισόδιο 87

Η επιστροφή του Παύλου φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια Αρχοντάκη. Οι εντάσεις ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο κλιμακώνονται σε μια ειλικρινή και καταιγιστική συζήτηση που κάνουν οι δυο τους, σχετικά με τις πράξεις του Διονύση και το πώς αυτές έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ζωή του Παύλου. «Εξαιτίας σου έφυγα. Επειδή μου χρέωσες την αποτυχία του ξενοδοχείου ενώ δεν έφταιγα εγώ. Νομίζωμ ότι με ελέγχεις στα πάντα και πάντα με κάνεις να φαίνομαι λίγος», του λέει, με την πατέρα του να αποδέχεται και σε εκείνον ότι έσφαλε. «Τώρα που ήρθες θα κάνουμε μια καινούρια αρχή. Ξέρω ότι μπορώ να σου έχω εμπιστοσύνη στα πάντα και ότι είσαι άξιος. Το κατάλαβα καλά», του επισημαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος επιθυμεί να προχωρήσει παρακάτω τη σχέση του με την Κερασία. «Ελα στο Ηράκλειο να ζήσουμε μαζί», της προτείνει, αλλά η ίδια είναι ακόμα διστακτική να αφήσει πίσω την οικογένειά της στα Μάταλα. «Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω. Να αφήσω τον πατέρα μου, το σπίτι μου και να κάνω μια νέα αρχή. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο», είναι τα λόγια της.

Πέμπτη 8/2 - Επεισόδιο 88

Η Κερασία, αρκετά σκεπτική έπειτα από τη συζήτησή της με τον Μάρκο, μοιράζεται τις σκέψεις της με τον παπα-Νικόλα σχετικά με τη μετακόμισή της στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. «Τι λες κι εσύ, πατέρα; Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα, αλλά δεν θέλω να σε αφήσω μόνο σου. Ισως είναι νωρίς. Μπορεί να κάνω και λάθος», του λέει. «Να κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου κι άσε με εμένα. Μια χαρά είμαι. Να κοιτάξεις μπροστά. Εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να τραβάει τον δρόμο του και τον δρόμο της καρδιάς του», της αποκρίνεται εκείνος.

Ο παπα-Νικόλας στέκεται δίπλα στην κόρη του και την υποστηρίζει σε κάθε της απόφαση. Το μόνο που θέλει είναι να δει το παιδί του ευτυχισμένο. Από την άλλη προβληματίζεται με τον Γράντο που έχει πάρει τον δικό του δρόμο. Στο μεταξύ ο Γράντος δεν έχει επιστρέψει εδώ και δύο μέρες στο σπίτι του και η Τες ανησυχεί πολύ για τη σωματική ακεραιότητα του αγαπημένου της, καθώς υποψιάζεται ότι έχει μπλέξει σε σκοτεινές υποθέσεις και κινδυνεύει. Ομως δεν ξέρει πού να απευθυνθεί και ποιον να ρωτήσει. Δεν έχει καλό προαίσθημα και η αγωνία της για την τύχη του Γράντου κορυφώνεται ώρα με την ώρα.