Ο Παράδεισος των κυριών - Αποκλειστικό: Η Βικτώρια τον δηλητηριάζει και τον στέλνει στο νοσοκομείο

Ανακαλύπτουν πως τα ίδια συμπτώματα είχε και ο Χριστόφορος...

Ο Παράδεισος των κυριών - Αποκλειστικό: Η Βικτώρια τον δηλητηριάζει και τον στέλνει στο νοσοκομείο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPΗΑ, Ο παράδεισος των κυριών, η Βικτώρια, προκειμένου να μην μπει φυλακή, δεν διστάζει να κάνει έναν ακόμη φόνο. Θέλοντας να κλείσει το στόμα του Φώτη, του ρίχνει δηλητήριο και τον στέλνει στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Ποιος δηλητηριάζει η Βικτώρια στον Παράδεισο των κυριών

Tα ένοχα μυστικά σιγά-σιγά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Ηδη ο Ντίνος έχει μάθει από τον Πάρη τι έχει γίνει με τον «Παράδεισο» κι αυτός με τη σειρά του μιλάει στην Αμαλία. Ετσι η Βικτώρια νιώθει ότι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω της και ότι αρχίζει να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σ’ αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η μοίρα του Πάρη - Η απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό της Νέλλυς

Γίνεται λοιπόν ακόμα πιο επικίνδυνη και φροντίζει να κλείσει το στόμα στον Φώτη, τον οποίο καλεί να συναντηθούν και του ρίχνει δηλητήριο στο ποτό του. Ωστόσο δεν πεθαίνει αμέσως και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι εξετάσεις του όμως δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα και πουθενά δεν έχει εντοπιστεί το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια.

Ο Παράδεισος των κυριών Φώτης

Την ίδια στιγμή, η Μιράντα με την Αμαλία μαθαίνουν τα δυσάρεστα και πάνε στο νοσοκομείο, όπου ο Φώτης τούς αποκαλύπτει: «Η Βικτώρια πήγε να με σκοτώσει. Μου έριξε δηλητήριο για να μην αποκαλύψω τις βρομιές της», τους ομολογεί και αμέσως χάνει τις αισθήσεις του, αλλά δεν δίνουν βάση στα λεγόμενά του, καθώς νομίζουν ότι παραληρεί. Τελικά, όπως θα δούμε στην πορεία, ο Φώτης θα ζήσει για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε επίσης: «Είμαι η γυναίκα του και είμαι έγκυος» - Χωρισμός σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι

Στο μεταξύ, η Βικτώρια θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και να αρνηθεί τα στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και την ενοχοποιούν. Μάλιστα η Πολυξένη, επειδή είχε ζήσει στο παρελθόν τις κρίσεις του Χριστόφορου στο σπίτι, ρωτάει: «Τι συμπτώματα είχε; Πόνο στο στήθος και έντονη δυσφορία; Ο,τι είχε δηλαδή και ο κύριος Μπουραντάς», τους θυμίζει και αυτό που συνέβη στην υγεία του Φώτη θα γίνει η αφορμή για να ανοιχτούν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος και σε συνδυασμό με τα όσα έχει αφήσει στο γράμμα του ο Αγης, θα βάλουν και πάλι στο κάδρο τη Βικτώρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράδεισος των Κυριών: «Είσαι γιος της!» - Σοκ για τον Σίμο, Ο Φώτης ομολογεί ότι η Βικτώρια είναι δολοφόνος, Ντίνος & Αμαλία συναντιούνται κρυφά!

Ο παράδεισος των κυριών: Μυστικός γάμος κινδυνεύει να καταλήξει σε τραγωδία - Τρόμος λίγο πριν φορέσουν στέφανα

Ο παράδεισος των κυριών (14/2): «Σε θέλω, αφού και εσύ με θέλεις» - Του επιτίθεται στο κρεβάτι και τον φιλάει

O παράδεισος των κυριών (13/2): Την ώρα που γίνεται ο γάμος Αμαλίας - Σίμου της μιλάει ανοιχτά για το παιδί που περιμένει

Ο παράδεισος των κυριών (12/2): «Δεν θέλω να παντρευτώ!» - Ο Σίμος παρατάει την Αμαλία στα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ο Σίμος είναι γιος της! Ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει» - Του κάνει ερωτική επίθεση μεθυσμένη στο κρεβάτι

Ο Παράδεισος των κυριών (9/2): «Λυπάμαι, είναι έγκυος! Μόλις μου το ανακοίνωσε» - Μια απιστία και ένα μωρό αποκαλύπτονται

Ο παράδεισος των κυριών: «Είναι κρυφά μαζί» - Μιράντα και Σίμος μαθαίνουν για την κρυφή συνάντηση Αμαλίας και Ντίνου

Ο Παράδεισος των κυριών (7/2): Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας! Ο λόγος που δηλητηριάζει μέρα με την μέρα το μυαλό του

Παράδεισος των Κυριών: Ο Μάρκος ''πιάνει'' τον Στέφανο & τον Ρένο αγκαλιά - Αντικρύζει τον γιο του με άλλον άντρα