Famagusta spoiler: Αυτή είναι η σπάνια αρρώστια που βασανίζει τον Παύλο - Δεν είναι καρκίνος

Όλη η αλήθεια!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Famagusta spoiler: Αυτή είναι η σπάνια αρρώστια που βασανίζει τον Παύλο - Δεν είναι καρκίνος

Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Παύλος (Αντρέας Γεωργίου) στην δημοφιλή σειρά του MEGAFamagusta”. Σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου ο ρόλος που υποδύεται ο Αντρέας Γεωργίου, του αρχαιολόγου Παύλου Σέκερη τον φέρνει αντιμέτωπο με πολύ πόνο, και τον θέλει όχι μόνο να πρέπει να διαχειριστεί τον γάμο του που έχει διαλυθεί και τον πόνο της οικογενείας του Αντρέα και Χριστίνας Σέκερη (Γιάννης Μπέζος και Κοραλία Καράντη) σχετικά με το παιδί τους που έχει χαθεί, αλλά να βλέπει και την ζωή του να ανατρέπεται όταν πρέπει να δώσει και μια ιδιαίτερη μάχη με την υγεία του.

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή 11/2, ο Παύλος πηγαίνει να τον εξετάσει ένας κορυφαίος καθηγητής στο Λονδίνο για να διαγνώσει το θέμα της υγείας του και σε αυτό το ταξίδι τον συνοδεύει ο πατέρας του...

Famagusta: Όλη η αλήθεια για την αρρώστια του Παύλου!

Δείτε επίσης: Famagusta: «Ο Τεύκρος είναι...» - Αποκλειστικό spoil από τον Βαγγέλη Κακουριώτη!

Στην δύσκολη αυτή περιπέτεια με την υγεία του ο Παύλος θα έχει δίπλα τους γονείς του. Εκείνοι, ενώ υποψιάζονται αρχικά ότι το παιδί τους πάσχει από καρκίνο, θα βρίσκονται δίπλα του από την πρώτη στιγμή για να τον στηρίξουν και να τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια, όμως θα σοκαριστούν μόλις πληροφορηθούν ότι τελικά η διάγνωση δείχνει ότι πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, την λευκοδυστροφία.

Τι είναι η λευκοδυστροφίες

Είναι ομάδα συνήθως κληρονομικών διαταραχών που χαρακτηρίζονται από εκφυλισμό της λευκής ουσίας στον εγκέφαλο, τα συμπτώματα της οποίας περιλαμβάνουν μυική αδυναμία, μυική ακαμψία, αναπτυξιακές καθυστερήσεις, προοδευτική απώλεια όρασης που οδηγεί σε τύφλωση, σπασμούς, μειωμένη κατάποση, παράλυση και άνοια. Στις λευκοδυστροφίες διαταράσσεται η ανάπτυξη ή η διατήρηση της μυελίνης, γεγονός που οφείλεται σε πληθώρα μεταλλάξεων σε διάφορα γονίδια. Ανάλογα με το γονίδιο και τη μετάλλαξη αυτού, διακρίνονται πολλές κατηγορίες λευκοδυστροφιών και παρουσιάζεται ποικιλία συμπτωμάτων. Τα παιδιά που πάσχουν μπορεί να πέσουν σε κώμα.