Σκαραβαίος (11/2): «Εμπλέκεται γιος βουλευτή! Συνοδός πολυτελείας ήταν...» - Βρίσκουν νεκρή στη μπανιέρα χλιδάτου ξενοδοχείου νεαρή φοιτήτρια

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σκαραβαίος (11/2): «Εμπλέκεται γιος βουλευτή! Συνοδός πολυτελείας ήταν...» - Βρίσκουν νεκρή στη μπανιέρα χλιδάτου ξενοδοχείου νεαρή φοιτήτρια

Το βράδυ της Κυριακής 11/2 στο κανάλι του ALPHA, θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της ολοκαίνουριας σειράς, Σκαραβαίος (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα). Μια νέα υπόθεση απασχολεί τον Μάρκο, ο οποίος θα πρέπει να βρει τον πραγματικό δολοφόνο μιας κοπέλας που βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο.

Τι θα δούμε απόψε (11/2) στον Σκαραβαίο

Επεισόδιο 2

Ο Μάρκος πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Πρόκειται για μια νεαρή φοιτήτρια που αποδεικνύεται πόρνη πολυτελείας, και η οποία βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή. Ο τρόπος δολοφονίας δείχνει ότι το θύμα βασανίστηκε: «Πάλεψε να γλιτώσει;», ρωτάει ο Μάρκος και η ιατροδικαστής του απαντάει: «Από τα πρώτα ευρήματα που βλέπω ναι, πάλεψε να σωθεί». Στο μεταξύ, σε παρακείμενο λόφο βρέθηκε ο γιος του βουλευτή μεθυσμένος, αλλά επιμένει να λέει: «Δεν έκανα τίποτα! Ξύπνησα και ξαφνικά την αντίκρισα νεκρή μέσα στα αίματα, αλήθεια σας λέω, δεν έχω κάνει τίποτα».

Τώρα ο Μάρκος και η ομάδα του καλούνται να βρουν την άκρη του νήματος, αλλά και το ποιος θα ήθελε να παγιδεύσει τον νεαρό, αν τελικά δεν είναι αυτός ο ένοχος. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το πανάκριβο κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν μπήκε στο ξενοδοχείο και που είδε να το φοράει από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα. Στο πλαίσιο των ερευνών θα μπουν όλες οι κινήσεις του βουλευτή που οδήγησαν σε απειλές και στον εκβιασμό του με στόχο τον ίδιο του τον γιο. Τα μέσα ενημέρωσης θα πέσουν πάνω σε αυτή την υπόθεση κάνοντας δύσκολη τη ζωή της αστυνομίας που ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.