Σασμός (12/2): Οργή με την εξαφάνιση του Αντρέα - Ο αδερφός του "διψάει" για αίμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (12/2): Οργή με την εξαφάνιση του Αντρέα - Ο αδερφός του

Δευτέρα 12/2 σήμερα και ο Σασμός επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με νέο επεισόδιο. Αποκαλύψεις έρχονται να σοκάρουν, ενώ νέα σχέδια εκδίκησης στήνονται πίσω από τις πλάτες όλων...

Οι σημερινές 12/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 69

Μόνο η Καλλιόπη γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Αντρέα αλλά δεν το λέει σε κανέναν. Για την ακρίβεια, ούτε στον Βασίλη δεν το ομολογεί. Στο μεταξύ όμως, η εξαφάνιση του άντρα αφενός ανησυχεί τους δικούς του ανθρώπους, αφετέρου κάνει τον αδελφό του Τηλέμαχου να είναι σίγουρος πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μαθιός Σταματάκης. «Ο αδελφός μου ό,τι κι αν συνέβαινε δεν θα με άφηνε ποτέ μόνο μου. Ούτε θα έφευγε χωρίς να με χαιρετίσει. Ο Αντρέας έχει μπέσα, τιμή και καρδιά πάνω απ’ όλα. Ανάθεμα στους Σταματάκηδες που βρέθηκαν μπροστά μας. Ετσι και επιβεβαιώσω πως ο Μαθιός έχει πειράξει έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του αδελφού μου, εγώ ο ίδιος θα ζητήσω εκδίκηση», θα πει στον Μανούσο Μουντάκη. Μόνο που ο τελευταίος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Θα αρχίσει να οργανώνει επίθεση προς την οικογένεια Σταματάκη και συγκεκριμένα θα προσανατολιστεί στη Βασιλική. Η Καλλιόπη που καταλαβαίνει ότι η οικογένειά της έχει μπει στο στόχαστρο των εχθρών, παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει με τον Χρήστο Γιακωβάκη. Τα παιδιά της όμως θα της βάλουν ένα φρένο. «Οχι μάνα, δεν θα πας να μιλήσεις σε κανέναν εισαγγελέα. Μπορεί να θεωρήσει πως κάτι θέλουμε να κουκουλώσουμε. Καλύτερα να μη δημιουργούμε εντυπώσεις χωρίς λόγο», θα της πει ο Αστέρης κόβοντάς της τη φόρα.

Δείτε επίσης: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει

Η ανακάλυψη των όπλων στο οινοποιείο οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο, ενώ μια τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου με την Εύα, τον κάνει να υποψιαστεί ότι κρύβει πολλά για τη σχέση της με τον αδελφό της. Οταν μάλιστα της εξηγεί ότι ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη για μια ακόμα ανάκριση, εκείνη δυσανασχετεί. Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης που ξέρει ότι ο Παύλος είναι αθώος, της ζητάει να βρει τρόπο να τον σώσει. «Το ξέρεις ότι ο Παύλος ήταν σπαθί απέναντι στον αδελφό σου. Τον μεγάλωσε και προσπάθησε πολλές φορές να τον σώσει από τον κόσμο που είχε μπλεχτεί. Αλλά ο Ευθύμης είχε διαλέξει πλέον τον δρόμο του. Δεν του έκανε τη χάρη. Εσύ μόνο μπορείς αν θες να τον σώσεις από τον Χρήστο Γιακωβάκη. Ξέρω πως έχεις τα μέσα», της λέει και η κοπέλα καταλαβαίνει ότι έχει δίκιο.

Η Θοδώρα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί και πηγαίνει στο σπίτι του για να του μιλήσει. Λίγο πριν φτάσει όμως στην εξώπορτα βλέπει την Εύα να μπαίνει μέσα σε αυτό και σταματάει. Δεν κάνει ούτε ένα βήμα παραπάνω, ενώ νιώθει το κενό μέσα της να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Γυρίζει στο πατρικό της απαρηγόρητη και μιλάει σε Τζένη και Μανόλη για την πρώην φίλη της που έχει αποφασίσει να πάρει τη θέση της στο κρεβάτι του Γιώργου. Αργυρώ και Βασιλική φαίνεται να κάνουν τελικά το πρώτο μεγάλο βήμα στην σχέση τους μετά από πολύ καιρό. Συμφιλιώνονται και ο Μαθιός με τον Αστέρη δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή.

Δείτε επίσης: Γιώργος και Θοδώρα ξανά μαζί - Υιοθετούν ένα νεογέννητο αγοράκι που κρύβει μια τραγική ιστορία πίσω του