Ο παράδεισος των κυριών (12/2): «Δεν θέλω να παντρευτώ!» - Ο Σίμος παρατάει την Αμαλία στα σκαλιά της εκκλησίας;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (12/2): «Δεν θέλω να παντρευτώ!» - Ο Σίμος παρατάει την Αμαλία στα σκαλιά της εκκλησίας;

Σήμερα Δευτέρα 12/2 η σειρά Ο παράδεισος των κυριών επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Τεράστια ανησυχία θα επικρατήσει λίγο πριν τον γάμο της Αμαλίας με τον Σίμο, καθώς η μητέρα του και η νονά του θα του "δηλητηριάσουν" το μυαλό πως, δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 85

Ο Αποστόλης κλείνει μια συμφωνία που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία του, καθώς δίνει μία εβδομάδα διορία στον Ρένο για να πάει να καταθέσει για τη φωτιά στον «Παράδεισο».

Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα θα λάβει ένα ανέλπιστο δώρο που θα την κάνει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα για τη ζωή της, καθώς η Ολγα μετά από τα παρακάλια της, δέχεται να πάει στον γάμο του Σίμου. Από την άλλη, η συμπεριφορά της Ολγας να πάει στον γάμο, δημιουργεί πολύ μεγάλο εκνευρισμό στον Πάρη: «Μετά από όσα μας έχουν κάνει, εσύ θα πας στον γάμο;», της λέει και ο Ολγα του απαντάει: «Μου το ζήτησε, τι ήθελες να κάνω; Δεν παύει να είναι αδελφή μου και να μην έχει κανέναν άλλο συγγενή εκτός από μένα» και οι εντάσεις ανάμεσά τους μοιάζουν να μην μπορούν να αποφευχθούν…

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Είναι κρυφά μαζί» - Μιράντα και Σίμος μαθαίνουν για την κρυφή συνάντηση Αμαλίας και Ντίνου

Παράλληλα, το γεγονός ότι η γυναίκα του Βύρωνα είναι έγκυος, φέρνει μεγάλη δυστυχία στη Ζαχαρούλα και στην οικογένειά της. Η ημέρα του γάμου της Αμαλίας και του Σίμου έχει έρθει, όμως το σχέδιο της Βικτώριας και της Δωροθέας να χαλάσουν αυτόν τον γάμο φαίνεται να πιάνει. Και οι δύο πιάνουν τον Σίμο και του λένε να μην παντρευτεί την Αμαλία: «Δεν έχει ξεπεράσει τον Παπακώστα και καλό είναι να προχωρήσεις», του τονίζουν... Ο Σίμος δείχνει να είναι επηρεασμένος από τα λόγια και των δύο και λίγο πριν τον γάμο βρίσκεται μπροστά σ’ αυτό το τεράστιο δίλημμα.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, πριν αυτά προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.