Η γη της ελιάς (12/2): Περιμένει το παιδί του και της το ανακοινώνει κατάμουτρα - Καταρρέει στην είδηση της εγκυμοσύνης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (12/2): Περιμένει το παιδί του και της το ανακοινώνει κατάμουτρα - Καταρρέει στην είδηση της εγκυμοσύνης

Νέο σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στο σημερινό 12/2 επεισόδιο της σειράς, Γη της ελιάς. Η Αρετή καταρρέει στην είδηση πως ο Στάθης περιμένει το παιδί της Ιουλίας, ειδικά μετά την απογοήτευση από τον Τάσο. Ποια θα είναι η συνέχεια;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 96

Η Αρετή καταρρακώνεται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Στο μεταξύ ο Στάθης βοηθάει την Ιουλία με τη μετακόμιση στην Κηφισιά κι εκεί γνωρίζει και τη γυναίκα που θα μείνει μαζί της για να τη βοηθάει. Την ίδια ώρα η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του Στάθη και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της: «Λείπει δεν θα σε δει κανείς. Θα σε περιμένω», του λέει και ο Χρήστος πηγαίνει.

Δείτε επίσης: Η Χάιδω θάβει και δεύτερο παιδί - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Ο Αποστόλης χάνει τη βέρα του και η Αννα τον συμβουλεύει: «Κοίτα κακομοίρη να πας να πάρεις μια άλλη για να την αντικαταστήσεις πριν το καταλάβει η Αναστασία και φαρμακωθεί». Και όσο συμβαίνουν αυτά στην Αρεόπολη, στην Αθήνα η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά. Το ζευγάρι περνάει πολύ όμορφες στιγμές κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα: «Θα μείνω λίγες μέρες ακόμα κοντά σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σε αφήσω καθόλου, αλλά έχω αφήσει πίσω τους εργάτες», της εξηγεί.

Την ίδια ώρα Αριάδνη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αρετή, η οποία μόλις τη βλέπει αρχίζει να τη βρίζει και να την καταριέται, αλλά η Αριάδνη δεν κάνει πίσω και συγκρούεται μαζί της. Μάλιστα πάνω στον καβγά τής αποκαλύπτει: «Τώρα να σε δω τι θα κάνεις που η Ιουλία περιμένει κι άλλο παιδί από τον Στάθη». Ετσι, η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διπλή κεραμίδα που έφαγε: Την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την κοροϊδία τού Τάσου.

Δείτε επίσης εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν αυτά προβληθούν μέσα από την συχνότητα του MEGA!