Το προξενιό της Ιουλίας (13/2): Την βλέπει γυμνή στο μπάνιο και αναστατώνεται - Ο χωρισμός και η χειροδικία που θα προκαλέσει σάλο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (13/2): Την βλέπει γυμνή στο μπάνιο και αναστατώνεται - Ο χωρισμός και η χειροδικία που θα προκαλέσει σάλο

Στο σημερινό 13/2 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, στο αρχοντικό Προβιού όλοι ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων, αλλά ο Χρήστος είναι ακόμα σοκαρισμένος από την πρώτη του αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία όταν ο πατέρας του τον πήγε στις κοπέλες του φρουρίου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 47

Με όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του, βλέπει άθελά του στο σπίτι μια εικόνα που τον αναστατώνει. Την Ιουλία μισόγυμη στο μπάνιο. Αυτή η ατυχής στιγμή τον κάνει ακόμη πιο επιφυλακτικό. Αργότερα οι καλεσμένοι φτάνουν και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία. «Καλέ, η κουμπάρα λάμπει. Ούτε έγκυος να ήταν», λέει η Κατερίνη κάνοντας όλη την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει. Την ίδια ώρα, στο περιθώριο του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση καρδιάς με τον βαφτιστήρα του καθώς του το έχει ζητήσει ο Γιωργίκης. Ο Ρήγας πάλι προσπαθεί να αποφύγει τη Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα!

Δείτε επίσης: Η κόλαση για την Ιουλία ξεκινάει μετά το φόνο του Γιωργίκη - Τα αίματα, η τιμωρία & ο δολοφόνος

Ο Ατζαλίνας αμφιταλαντεύεται για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει. Του λείπει και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Φοβάται όμως την αντίδρασή της. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα δέχεται από τον Απόστολο μια ανέλπιστη πρόταση. «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη διστάζει να απαντήσει: «Μη με πιέζεις. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», του λέει. Τότε εκείνος εκνευρίζεται: «Δεν δέχεσαι εξαιτίας αυτού του δικηγόρου, του Ατζαλίνα. Παραδέξου το», της φωνάζει κι εκείνη τον χαστουκίζει. Το ζευγάρι χωρίζει και η κοπέλα σκέφτεται να γυρίσει τον Τύρναβο. Στο αρχοντικό η βραδιά κυλά όμορφα, ώσπου η Ιουλία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, προκαλώντας σε όλους ανησυχία.