Κάνε ότι κοιμάσαι 13/2: Η κατάσταση της Μπετίνας παραμένει κρίσιμη - Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι 13/2: Η κατάσταση της Μπετίνας παραμένει κρίσιμη - Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα

Την Τρίτη 13/2 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για το Κάνε ότι κοιμάσαι με τις εξελίξεις να είναι ανατρεπτικές, καθώς ο Νικόλας δε μπορεί να εξηγήσει τα σημάδια και τον πόνο στο σώμα του (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές 13/2 εξελίξεις για τη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 40

Η κατάσταση της Μπετίνας συνεχίζει να είναι κρίσιμη και η Νάσια προσπαθεί να εμψυχώσει τη Ζωή. Η Πέρσα εξηγεί πόσο επικίνδυνος είναι ο Δαμασκηνός και προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα. Στο μέτωπό της με την ένορκη διοικητική εξέταση εναντίον της, η Αννα έχει σύμμαχο μόνο τον Ισσαρη και συνειδητοποιεί πόσο τον είχε απομακρύνει από κοντά της το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα η Αιμιλία ζητάει από την Υπηρεσία Πληροφοριών στήριξη για την Αννα, έχοντας καταλάβει ότι τη χρησιμοποίησαν για να βγάλουν από τη μέση τον Λημνιό. Μέσα σε όλα, ο Νικόλας δεν μπορεί να συγκρατήσει τον κυκλοθυμισμό του και τις κρίσεις του ανάμεσα στη θλίψη και την επιθετικότητα. Τέλος, ο Μάκης ζητάει βοήθεια από τον Αχιλλέα, για να πείσει τον συνεργάτη του να τον δεχτεί ξανά στο μάθημά του στη Νομική και ο Γιώργος αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τον Φλωρή και την κακή του φήμη και αρχίζει να κάνει παρέα μαζί του.