Εκτός MEGA η σειρά Η γη της ελιάς σήμερα 14/2 - Τι συνέβη

Γιατί δεν θα βγει στον αέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός MEGA η σειρά Η γη της ελιάς σήμερα 14/2 - Τι συνέβη

Αλλαγές στο πρόγραμμα του MEGA θα παρακολουθήσουμε σήμερα Τετάρτη 14/2 που είναι και η ημέρα των ερωτευμένων. Μεταξύ άλλων, η σειρά Η γη της ελιάς, δεν θα βγει στον αέρα του σταθμού έπειτα από απόφαση στο κανάλι της Συγγρού.

Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο της σειράς Γη της ελιάς, απόψε στο MEGA

Το κανάλι σήμερα στις 21:00 θα παίξει την αθλητική εκπομπή Pre Game. Η βραδιά ξεκινά με απευθείας συνδέσεις με τη Ρώμη και το Παρίσι και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων που ανοίγουν την αυλαία της φάσης των «16» του UEFA Champions League.

Δείτε επίσης: Η Χάιδω θάβει και δεύτερο παιδί - Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 98 και 99

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά για άλλη μια φορά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Εν τω μεταξύ ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα. Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της. Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα στην αρχή, αλλά μέσα της τον θέλει ακόμα. Την ίδια ώρα η Αννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Παρότι την έχει προειδοποιήσει ο Δημοσθένης, η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει: «Αυτό το μωρό ξέχνα το, είναι μόνο δικό μου. Το πήρα κι έφυγα. Ούτε μία μέρα δεν θα το κρατήσεις να το θηλάσεις όταν έρθει η ώρα. Τα έχω κανονίσει όλα εγώ», της τονίζει.

Η Χρυσούλα βλέπει την Αρετή και την πικάρει επίτηδες, λέγοντάς της: «Τι έγινε καλέ; Ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία, έμαθα» και η Αρετή γίνεται έξαλλη. Ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, όπου τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά και πως θα το πει στη Δήμητρα.

Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη: «Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς συμβαίνει; Ποιανού είναι τα κλειδιά αυτά, γιατί δικά μου δεν είναι», της λέει με εμφανή νεύρα.

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται κι αυτή τη φορά η Δήμητρα τα παίζει όλα για όλα, προκειμένου να έρθουν στα χέρια της πολύτιμες πληροφορίες. Παράλληλα ο Στάθης υποψιάζεται πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο: «Θα μου πεις τελικά; Αυτά τα κλειδιά είναι του Χρήστου; Είχε έρθει στο σπίτι και τα ξέχασε;», τη ρωτάει, αλλά η Αριάδνη το αρνείται: «Τι λες; Από πού κι ως πού να είναι του Χρήστου; Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν», του απαντάει. Ο Στάθης ωστόσο, από σπόντα, θα μάθει την αλήθεια και στην κυριολεξία τρελαίνεται από τον θυμό μου για στην Αριάδνη, αλλά και τον φόβο του για την κατακραυγή που θα υποστεί. Την ίδια ώρα η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει.

Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει την Αμαλία, ενώ η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη και χαίρεται. Παράλληλα η Αλκμήνη χωρίζει με τον Μιλτιάδη και η Αντωνία της συμπαραστέκεται, ενώ ο Κωνσταντίνος αλλάζει νούμερο στο κινητό του, προκειμένου να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του που αρχίζει και τον καταδιώκει επικίνδυνα.