ALPHA: Τέλος από το κανάλι αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Τέλος από το κανάλι αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών

Έκπληξη στους τηλεθεατές θα προκαλέσει αν ο ALPHA σταματήσει αγαπημένη σειρά που εδώ και πολλά χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης. Πολλά όμως θα κριθούν προς το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν...

Αυτή την σειρά σκέφτεται να σταματήσει ο ALPHA

Ο λόγος για την σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, που φέτος προβάλλεται για 11η χρονιά. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά ζευγάρια από την πρώτη σεζόν, ωστόσο, παραμένει σταθερά σε πολύ ικανοποιητικά ποσοστά.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real News και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου το κανάλι συζητάει κατά πόσο πρέπει να συνεχίζει και για 12 χρονιά η σειρά ή να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση να έχει ο Σασμός, ο Παράδεισος των κυριών και Το προξενιό της Ιουλίας (δείτε το σημερινό 14/2 επεισόδιο). Αν αυτές οι 3 σειρές δεν συνεχίσουν, η Μουρμούρα δεν θα σταματήσει, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κρατήσει ένα από τα δυνατά χαρτιά του.

Αν ωστόσο συμβεί το αντίθετο, πολύ πιθανό να μας αποχαιρετήσει!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Μουρμούρας

Η ζωή των ηρώων έχει φτάσει σε ένα καταλυτικό σημείο που πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο.

Ο Βασίλης ζητάει τα ρέστα από τον Ηλία, γιατί πιστεύει πως επηρέασε την Τούλα όσον αφορά το μέλλον της σχέσης τους. Ο Ηλίας κάνει προσπάθειες κρυφά από την Τούλα να τον απομακρύνει από αυτή, γιατί δεν της αξίζει και δεν θέλει να πληγωθεί.

Ο Φάνης και η Ζωή με τη σειρά τους προσπαθούν να χαρούν τον έρωτά τους. Κι ενώ νιώθουν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, έχουν ένα πρόβλημα… Τον Κανάτη συνέχεια μέσα στα πόδια τους.

Η Ζουζού πάλι πιστεύει πως έφτασε η στιγμή να μιλήσουν ανοιχτά με τον Μηνά για τη σχέση που νομίζει ότι έχουν. Είναι κι εκείνη μπερδεμένη και θέλει να ξέρει πού βαδίζει. Και πάνω που εκείνος πάει να τα χαλάσει όλα, ο καταλύτης Βαγγέλης προλαβαίνει την καταστροφή και να αποτρέψει το μοιραίο λάθος.

Οσο για την Ξένια και τον Μπάμπη, έχουν τραπέζι στον συνθέτη Κουκουβά και τη γυναίκα του. Ομως, προς μεγάλη της έκπληξη, δεν της ζητούν να τραγουδήσει κι εκείνη παραξενεύεται.