Ο παράδεισος των κυριών (15/2): Ο Σίμος καταρρέει στο άκουσμα της σκληρής αλήθειας - «Εσύ ήσουν! Καλύτερα να είχα πεθάνει»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (15/2): Ο Σίμος καταρρέει στο άκουσμα της σκληρής αλήθειας - «Εσύ ήσουν! Καλύτερα να είχα πεθάνει»

Όπως είδαμε στον Παράδεισο των κυριών, ο Σίμος πηγαίνει φωτογραφίες από τον γάμο στο γραφείο για να τις δείξει. Οταν παίρνει ο Ντίνος μια φωτογραφία στα χέρια του, βλέπει κάτι που θα τον αναστατώσει πολύ. Η Αμαλία ντυμένη νύφη, φοράει το κόσμημα που της είχε κάνει δώρο ο Ντίνος, το μενταγιόν με τον κύκνο. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να γεμίσει αμφιβολίες στον Ντίνο και να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Σήμερα 15/2 λοιπόν, θα του κάνει μια σοβαρή συζήτηση.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 87

Η κουβέντα που κάνει η Μιράντα με τη Ζαχαρούλα θα της δώσει μεν κουράγιο, αλλά δεν είναι αρκετή για να την κάνει να ξανά σταθεί στα πόδια της… Την ίδια στιγμή, η Πιπίτσα απαιτεί από τον Μάρκο να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στο σπίτι τους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε απέναντι στον

Δείτε επίσης: «Είναι κρυφά μαζί» - Μιράντα και Σίμος μαθαίνουν για την κρυφή συνάντηση Αμαλίας και Ντίνου

Στέφανο: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, θέλω ο γιος μου να γυρίσει στο σπίτι. Εσύ τον έδιωξες, εσύ να βρεις τον τρόπο να τον φέρεις πίσω», του λέει. Παράλληλα, ο Πάρης έρχεται σε επαφή με τον Χρήστο, από τον οποίο μαθαίνει για ακόμα μια φορά ότι ο πατέρας του τους έχει αποκρύψει την αλήθεια: «Για τη φωτιά στον “Παράδεισο” υπαίτιοι είναι ο Σίμος και η Βικτώρια. Με δική τους εντολή κάηκε και αυτό το ξέρει ο Αποστόλης. Οσο για τον Σίμο είναι γιος της. Ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει», υποστηρίζει και ο Πάρης από τη μια τα χάνει και από την άλλη αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του στα ίσια. Στο μεταξύ, ο Ρένος συναντάει τον Σίμο και του λέει ότι ο Φώτης είναι αυτός που τον είχε σπρώξει στις σκάλες. Η πληροφορία αυτή για το παρελθόν του κάνει τον Σίμο να αναθεωρήσει όλα όσα ήξερε μέχρι τώρα…

Δείτε επίσης: Νέο φονικό σοκ! Ρίχνει δηλητήριο στο φαγητό της και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο