Σκαραβαίος 18/2: Μάρκος και Μάρθα ''μπλέκονται'' σε θανάσιμα δίχτυα!

Όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σκαραβαίος 18/2: Μάρκος και Μάρθα ''μπλέκονται'' σε θανάσιμα δίχτυα!

Σήμερα, Κυριακή 18/2 θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο για τη νέα σειρά του Alpha, o Σκαραβαίος με τις εξελίξεις να είναι κάτι παραπάνω από συνταρακτικές. Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τον Μάρκο και την ομάδα του και κατά τη διάρκεια της λύσης ο αστυνόμος και η Μάρθα θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια στην πρεμιέρα).

Όσα θα δούμε απόψε 18/2 στο νέο επεισόδιο του Σκαραβαίου

Επεισόδιο 3

Αυτή την εβδομάδα, τον Μάρκο θα τον απασχολήσει ακόμα μια περίεργη υπόθεση μυστηρίου και εγκλήματος. Ένας οινοπαραγωγός και ερασιτέχνης ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο κτήμα του στα προάστια της Αττικής, ενώ μια νέα αλλοδαπή γυναίκα που ποζάριζε γι’ αυτόν τους τελευταίους μήνες και πιθανολογείται ότι είχαν σχέση, είναι εξαφανισμένη. Όμως, είχαν πράγματι σχέση; Τα στοιχεία δεν είναι επαρκή ώστε να αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και κάποιος τον ήθελε πάση θυσία νεκρό και γι’ αυτό τον δολοφόνησε με τόσο άγριο τρόπο.

Όμως, το ερώτημα για όλους παραμένει: Ποιος είναι ο λόγος; Κάποια στοιχεία δείχνουν πως είχε απλήρωτα χρέη και άλλα πως είχε προστριβές για το κτήμα του. Εκτός από το «μοντέλο» του, είναι εξαφανισμένοι και ο γιος και η πρώην γυναίκα του, οι οποίοι επίσης μπαίνουν στο κάδρο των υπόπτων. Το παρελθόν και οι ανοιχτές υποθέσεις του επιστρέφουν σε μια οικογενειακή ιστορία αποδεικνύοντας ότι η οικογένεια είναι το τέλειο εγκληματολογικό εργαστήριο. Σε αυτή την υπόθεση ο Μάρκος και η Μάρθα θα βρεθούν παγιδευμένοι μέσα σε ένα υγρό κελάρι και δεν θα είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν κλεισμένοι εκεί.