Παράδεισος των Κυριών: «Είσαι γιος της!» - Σοκ για τον Σίμο, Ο Φώτης ομολογεί ότι η Βικτώρια είναι δολοφόνος, Ντίνος & Αμαλία συναντιούνται κρυφά!

Οι εβδομαδιαίες (19/23-2) εξελίξεις για τη σειρά του ALPHA

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: «Είσαι γιος της!» - Σοκ για τον Σίμο, Ο Φώτης ομολογεί ότι η Βικτώρια είναι δολοφόνος, Ντίνος & Αμαλία συναντιούνται κρυφά!

Οι εβδομαδιαίες (19/23-2) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του Σίμου και της Αμαλίας. Ο Πάρης λέει στον Ντίνο όσα έμαθε από τον Χρήστο για τον Σίμο, ενώ την ίδια στιγμή η Βικτώρια δηλητηριάζει τον Φώτη για να του κλείσει το στόμα. Στο μεταξύ, η Αμαλία έρχεται κοντά με τον Ντίνο, δημιουργώντας φόβο στον Σίμο ότι τη χάνει...

Οι εβδομαδιαίες (19/23-2) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Δευτέρα 19/2 - Επεισόδιο 90

Ο Πάρης πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο για να του αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του «Παραδείσου», ωστόσο ο Ντίνος δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Την ίδια στιγμή ο Ρένος αποφασίζει να θυσιάσει τη ζωή του, να πάρει πάνω του όλες τις κατηγορίες και να μπει φυλακή για να σώσει τον καλύτερό του φίλο: «Πριν πάω να παραδοθώ, σε παρακαλώ θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ», ικετεύει στον Σίμο. Παράλληλα, η Στέλλα εμφανίζεται στο σπίτι της Αμαλίας για να της ζητήσει να μείνει μαζί της στο νέο της σπίτι, κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση: «Δυστυχώς, Στέλλα μου, είναι δύσκολο, δεν θα το ήθελα», της λέει και την απογοητεύει…

Ο Χρήστος, χαρούμενος, ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή, την ίδια στιγμή που ο Αποστόλης πηγαίνει να βρει τον Πάρη για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα: «Λοιπόν, γιε μου, τα βάσανά μας τελείωσαν, από αύριο θα έχουμε στα χέρια μας την περιουσία μας», του δηλώνει… Στο μεταξύ, οι πρώτες σκιές στη σχέση της Αμαλίας και του Σίμου αρχίζουν να διακρίνονται στον ορίζοντα…

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: Μυστικός γάμος κινδυνεύει να καταλήξει σε τραγωδία - Τρόμος λίγο πριν φορέσουν στέφανα

Τρίτη 20/2 - Επεισόδιο 91

Η Ολγα και ο Σωτήρης αποφασίζουν να μείνουν μαζί και η Ολγα το ανακοινώνει στην καλύτερή της φίλη τη Σύρμω, αλλά η Σύρμω της βάζει τις φωνές: «Τι είναι αυτά που μου λες; Ακόμα είσαι παντρεμένη κι εσύ κι αυτός. Κάτσε να πάρεις το διαζύγιο και μετά κάνε ό,τι θες», τη «μαλώνει». Η χαρά και η σύμπνοια στην οικογένεια του Πάρη δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Αποστόλης διεκδικεί μέρος της περιουσίας: «Ενα μέρος από όλα αυτά μου ανήκει», ισχυρίζεται στην Ολγα, η οποία του λέει: «Αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να πάρω τίποτα από αυτά, τότε να τα περάσεις όλα στον Πάρη»… Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει, καθώς αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Πάρης για τον Σίμο και τη Βικτώρια σχετικά με τον «Παράδεισο», τον έχει βάλει σε σκέψεις. Παράλληλα, η Βικτώρια νιώθει σιγά-σιγά να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σ’ αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα. Ετσι γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη και αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Φώτη πριν είναι αργά.

Παράδεισος των Κυριών - Σίμος

Τετάρτη 21/2 - Επεισόδιο 92

Η Αμαλία αρνείται να δεχτεί όσα της εκμυστηρεύτηκε ο Ντίνος και τα αποδίδει σε συμπτώσεις. «Είναι άραγε σύμπτωση ότι ο Ρένος έκαψε τον “Παράδεισο” και αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος, ως από μηχανής θεός, για να τον αναγεννήσει;», σκέφτεται. Στο μεταξύ, η Στέλλα πηγαίνει στην τράπεζα στο γραφείο του Μπουραντά: «Είσαι ερωτευμένος μαζί μου, πρέπει να το παραδεχτείς», του λέει και ο Χριστόφορος προσπαθεί να της εξηγήσει: «Στέλλα, μην παρεξηγείς τις προθέσεις όταν μπορεί να σε πάρω μια αγκαλιά όπως θα έπαιρνα την κόρη μου». Ετσι ο Χριστόφορος αντιλαμβάνεται ότι οι κινήσεις της Στέλλας δεν είναι εκδικητικές, αλλά πως η ψυχική της υγεία είναι σοβαρά κλονισμένη και παρεξηγεί τις αγνές του προθέσεις.

Με τη βοήθεια της Βικτώριας σκέπτονται έναν τρόπο να βοηθήσουν τη Στέλλα, αλλά και να την απομακρύνουν από το σπίτι. Παράλληλα, ο Φώτης που έχει πιει το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια, βρίσκεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Οι εξετάσεις του δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα και πουθενά δεν έχει εντοπιστεί το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια. Πριν χάσει τις αισθήσεις του όμως αποκαλύπτει στη Μιράντα και την Αμαλία που είναι στο πλευρό του τα πάντα για τη Βικτώρια, αλλά νομίζουν ότι παραληρεί. Ωστόσο, ο Φώτης δεν θα πεθάνει. Λίγο αργότερα, όταν συνέρχεται, λέει τα πάντα στην Πολυξένη, η οποία θυμάται τις καρδιακές κρίσεις που πάθαινε ο Μπουραντάς και ρωτάει: «Τι συμπτώματα είχε; Δύσπνοια, δυσφορία και απώλεια αισθήσεων;». Ετσι , με αυτά τα στοιχεία η Πολυξένη, αλλά και με το γράμμα που άφησε ο Αγης, είναι πλέον σίγουρη ότι η Βικτώρια είναι δολοφόνος!!!!

Πέμπτη 22/2 - Επεισόδιο 93

Ο Βλησσάρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα του στη Γερμανία, το οποίο του αλλάζει όλα όσα θεωρούσε δεδομένα μέχρι τώρα: «Ο Γιωργάρης δεν είναι γιος σου, είναι του Γερμανού», του ανακοινώνει κι ενώ ο ίδιος καταρρέει, αποφασίζει να μην πει τίποτα στον Γιωργάρη. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και να αρνηθεί τα στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και την ενοχοποιούν, ενώ η Αμαλία αναγκάζεται να πει ψέματα στον Σίμο για να μπορέσει να ερευνήσει το παρελθόν του: «Μετά το γραφείο θα πάω να δω τη Γεωργία και το μωρό», του λέει, ενώ έχει κανονίσει να πάει στο σπίτι του Ντίνου. Κι ενώ έχει προσπαθήσει να κρατήσει κρυφή τη συνάντησή της με τον Ντίνο, ένα τυχαία γεγονός τη «μαρτυράει», καθώς ο οδηγός ταξί τηλεφωνεί και ρωτάει αν είναι αυτή η σωστή διεύθυνση που θα την πάει. Μόνο που το τηλέφωνο το σηκώνει ο Σίμος, ο οποίος φυσικά γνωρίζει τη διεύθυνση του Ντίνου.

Παράδεισος των Κυριών - Βικτωρία

Παρασκευή 23/2 - Επεισόδιο 94

Δεν θα μάθει μόνο ο Σίμος γι’ αυτή τη συνάντηση, καθώς θα το πει στη Μιράντα: «Η Αμαλία μού είπε ψέματα και συναντήθηκε με τον Ντίνο. Πιστεύω ότι είναι μαζί κρυφά», ισχυρίζεται. Αμέσως μετά ο Σίμος στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τον λόγο που η Αμαλία του είπε ψέματα το προηγούμενο βράδυ, πέφτει πάνω σε αλήθειες που θα τον κλονίσουν βαθιά. «Εμαθα τα πάντα. Ξέρω ότι είσαι υπεύθυνος για τον φόνο της Νέλυς, ότι βρίσκεσαι πίσω από τον εμπρησμό στον “Παράδεισο”, ακόμα και ότι είσαι γιος της Βικτώριας», είναι τα λόγια της. Την ίδια στιγμή η Μιράντα προσπαθώντας να βοηθήσει τον Σίμο, μαθαίνει κάτι από τον Ντίνο για την Αμαλία που θα επιβεβαιώσει τους φόβους της: «Το μενταγιόν που της είχα χαρίσει, το φόρεσε μόνο και μόνο για να αισθανθεί ότι είχε κάποιον κοντά της», της λέει… Τέλος, η Ζαχαρούλα αναλαμβάνει να μιλήσει στη Σύρμω ώστε να την πείσει να αφήσει πρώτα τα αδέλφια της να παντρευτούν: «Εγώ έναν άντρα αγάπησα, τον Βύρωνα, και δεν πρόκειται ν’ αγαπήσω άλλον. Δεν θέλω να χαλάσουν τη ζωή τους τ’ αδέλφια μου εξαιτίας μου», της ξεκαθαρίζει και την πείθει.