Ηλέκτρα: Ένα γράμμα αυτοκτονίας στα χέρια του Παύλου - Η Ηλέκτρα απειλεί να τον σκοτώσει! Η Ζωή σε σοκ με τις αποκαλύψεις της Τζίνας

Οι εβδομαδιαίες (19/23-2) εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλέκτρα: Ένα γράμμα αυτοκτονίας στα χέρια του Παύλου - Η Ηλέκτρα απειλεί να τον σκοτώσει! Η Ζωή σε σοκ με τις αποκαλύψεις της Τζίνας

Μην χάσετε τις εβδομαδιαίες (19/23-2) εξελίξεις για την Ηλέκτρα. Το μυστικό της Νεφέλης παύει να είναι μυστικό, τη στιγμή που η Μάρω ανακαλύπτει τη σχέση της Ηλέκτρας και του Παύλου (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις για την Παραλία).

Οι εβδομαδιαίες (19/23-2) εξελίξεις για την Ηλέκτρα

Επεισόδια 75 - 79

Ο Παύλος βρίσκει μέσα στο τετράδιο της Νεφέλης ένα γράμμα αυτοκτονίας. Πανικόβλητος τρέχει να βρει την Ηλέκτρα για να την ενημερώσει. Η Νεφέλη έχει όντως εξαφανιστεί και αρχίζουν όλοι να την ψάχνουν έντρομοι. Μέσα στην ένταση της στιγμής, ο Παύλος έρχεται κοντά με την Ηλέκτρα και η Μάρω τους βλέπει.

Ο Σωτήρης καταλαβαίνει ότι η Μάρω κάτι του κρύβει. Την πιέζει να του μιλήσει αλλά εκείνη δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει όσα έμαθε. Ο Βασίλης έχει μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή, οι οποίοι βάζουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Η Ηλέκτρα, μέσα σε παραζάλη, πηγαίνει στην κάμαρα του Παύλου. Του ουρλιάζει πως κατάλαβε το παιχνίδι του και πως αν πάει με την κόρη της θα τον σκοτώσει.

Ο Κωνσταντής κρύβεται στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Ξάφνου, το βλέμμα του πέφτει κάπου. Παίρνει στα χέρια του ένα κασετοφωνάκι. Το κασετοφωνάκι της Πόπης. Η Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) συναντά τον Κωνσταντή και η Δόμνα τον Σωτήρη. Αναρωτιέται αν συνεχίζει να δίνει στην Ηλέκτρα κρυφά χάπια.

Η Τζίνα πηγαίνει τη Ζωή στο εγκαταλειμμένο σπίτι όπου βρίσκεται ο Κωνσταντής κι εκεί της αποκαλύπτει πως είναι κι αυτή παντρεμένη μαζί του κι έχουν ένα παιδί. Η Ζωή σε σοκ. Ο Παύλος, τρομαγμένος από το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας, της ζητά να μείνουν για ένα διάστημα μακριά. Αυτή δεν μπορεί να το δεχτεί. Πηγαίνει να τον βρει στο καμαράκι του και τους βλέπει η Μερόπη.