Οι παγιδευμένοι (19/2): Η μια βγαίνει στο δρόμο και την πατάει αυτοκίνητο και η άλλη κάνει επίθεση στον εκβιαστή της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι παγιδευμένοι (19/2): Η μια βγαίνει στο δρόμο και την πατάει αυτοκίνητο και η άλλη κάνει επίθεση στον εκβιαστή της

Στο σημερινό 19/2 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Οι παγιδευμένοι, ο Θοδωρής συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή της Λίνας. Το βίντεο τα αποδεικνύει όλα και μπορεί να τους κάψει όλους.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι παγιδευμένοι

Επεισόδιο 35

Ο Μίλτος με τη σειρά του πάει και βρίσκει τον Αλέκο. «Εκανα ό,τι μου είπατε. Εδειξα το βίντεο. Τώρα ξέρουν ότι γνωρίζω», του αναφέρει. Την ίδια στιγμή η Αννα, που βρίσκεται εκδρομή με τον Δημήτρη, τηλεφωνεί κρυφά στον Θοδωρή. Της λέει για το βίντεο και ότι φαίνεται ξεκάθαρα η Λίνα να πυροβολεί τον Αλέκο. «Είναι από πίσω ο Χατζής», της εξηγεί. «Εχει σχέδιο, αλλά γιατί το έκρυψε τόσο καιρό;», αναρωτιέται εκείνη. Λίγο αργότερα η εκδρομή λήγει άδοξα.

Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο του Χατζή, χωρίς να γνωρίζουν για το βίντεο. Παράλληλα, η Αννα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον σατανικό δικηγόρο. «Σου έλειψα; Αύριο θα είμαι στο γραφείο. Σου στέλνω τη διεύθυνση», της λέει. Οντως εκείνη πηγαίνει στο γραφείο του για να μιλήσουν έξω από τα δόντια κι εκείνος την εκβιάζει ανοιχτά. Η Λίνα στο μεταξύ παλεύει με τους εφιάλτες της και ετοιμάζεται να ομολογήσει όλη την αλήθεια στην αστυνομία για τον φόνο του Ακη. Οταν οι γονείς της και η Ειρήνη αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι στο δωμάτιό της, βρίσκουν ένα σημείωμά της που γράφει: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα ομολογήσω τα πάντα». Ολοι τότε τρέχουν να τη βρουν σε πανικό. Ομως, καθώς η Χρύσα πετάγεται στον δρόμο, τη χτυπάει αυτοκίνητο και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Παγιδευμένοι: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Η Λίνα τηλεφωνεί στον Θοδωρή. «Κατάλαβα ότι έχεις δίκιο. Δεν δουλεύει έτσι. Δεν λειτουργεί. Εγώ έπρεπε να είμαι στη φυλακή, όχι ο παππούς σου. Θα πω όλη την αλήθεια. Οσο την κρύβω, χάνω τα πάντα», του λέει. «Όχι, μην το κάνεις», την παρακαλεί εκείνος από την άλλη γραμμή. «Πρόσεχε. Ας είναι ένας από εμάς ευτυχισμένος», είναι τα λόγια της και του κλείνει το τηλέφωνο. Φτάνει έξω από το αστυνομικό τμήμα και είναι έτοιμη να μπει μέσα.

Τότε ένα χέρι την τραβάει. Είναι ο Θοδωρής που έχει τρέξει να την προλάβει. «Πρέπει να πω τα πάντα», του ξαναλέει. «Περίμενε. Πάντα ήσουν στο πλευρό μου. Τώρα είμαι εγώ στο δικό σου», της απαντάει. «Με κοιτάς σαν ένοχη. Ασε με να πάω». Την αγκαλιάζει κι εκείνη κλαίει. «Συγχώρεσέ με. Θύμωσα αλλά δεν μπορώ να μην κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα στον παππού μου. Ξέρει τι κάνει. Σ’ αγαπώ πολύ. Μην το κάνεις. Μείνει στο πλάι μου», της εξομολογείται. Τα δύο παιδιά αγκαλιάζονται ξανά.