Κάνε ότι κοιμάσαι (19/2): «Τώρα είναι πόλεμος!» - Θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση! Από χέρι σε χέρι τα λεφτά

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (19/2): «Τώρα είναι πόλεμος!» - Θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση! Από χέρι σε χέρι τα λεφτά

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου, στο κανάλι της ΕΡΤ, ακολουθεί νέο επεισόδιο της σειράς "Κάνε ότι κοιμάσαι" και σε αυτό κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα αρχίσουν να φοβούνται, ενώ άλλοι συνεχίζουν τα πανούργα σχέδιά τους ανενόχλητοι.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (19/2) στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι"

Επεισόδιο 43

Ο Πέτρος παραδέχεται τις επαφές του με τη γραμματέα της Καμβύση, πριν τη βρουν νεκρή, αλλά συνεχίζει να υποπτεύεται την Aννα. Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να βοηθήσει τον Νικόλα στα βίαια ξεσπάσματά του, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από τον Ισσαρη. Ωστόσο την κερδίζει ο χαρακτήρας του. Παράλληλα, η Πέρσα αντιδρά στην επιθετικότητα του Δαμασκηνού και τον προειδοποιεί, βάζοντας στόχο να τον διώξει από το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου, ενώ η Χρύσα αποτρέπει τον δικηγόρο του να κάνει μήνυση εναντίον του Καλίρη.

Δείτε επίσης: Η Παραλία (19/2): «Πες μου γιατί πέθανε η Υπατία;» - Άγιο ξύλο για τον Χάρι και τον πρώην πεθερό του

Τι θα δούμε αύριο 20/2

Η Καμβύση πιέζεται να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα εναντίον του αντιπάλου της. Ο Νικόλας εξηγεί στον Ικαρο ότι η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στον Αχιλλέα, είχε να κάνει με τον Μάκη. Θεωρεί ότι ο Αχιλλέας τον έμπλεξε και πολύ άδικα τον τιμωρεί ο Ικαρος. Ο Γιώργος και ο Φλωρής φλερτάρουν με τον κίνδυνο, ενώ η Μαργαρίτα προσπαθεί να βοηθήσει την Πέρσα στις υποψίες της. Πιστεύει ότι ο Φλωρής, πέρυσι, δεν είχε μπλέξει μόνο με τη διακίνηση των ναρκωτικών. Ο Ικαρος στο μεταξύ συγχωρεί τον Μάκη και τον δέχεται πίσω στο μάθημά του. Η Μπετίνα πάλι αρχίζει να πνίγεται μέσα στο σπίτι και θέλει να κάνει αλλαγές στη ζωή της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Λέτα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τον Γιώργο, αλλά εκείνος δεν θέλει. Ο Νικόλας ανησυχεί για εκείνον και για τη μεταστροφή τούχαρακτήρα του. Για τον Φλωρή και τον Γιώργο θα υπάρξουν τραγικές συνέπειες.